Fii o Ileana Cosânzeana modernă!

Astazi va voi spune o poveste despre Ileana Cosanzeana, o tanara care, intr-o frumoasa zi de iarna l-a cunoscut pe Fat Frumos, de care s-a indragostit nebuneste; a urmat o nunta ca in povesti,iar dupa cativa ani au aparut si cele doua printese minunate, care sunt oglinda si mandria familiei.

Ileana Cosanzeana a noastra este foarte mandra de familia sa, de cele doua fetite frumoase si de sotul pe care il adora; de aceea, isi dedica timpul pentru a ii face fericiti pe cei dragi, gatindu-le intotdeauna cele mai gustoase ospete, plimbandu-se cu cele doua minuni in parc in fiecare zi, alergand la cumparaturi si dereticand casuta lor micuta, dar draga.

In acelasi timp, insa, trebuia sa aibe grija si de ea, ca femeie, astfel incat Fat Frumos sa o indrageasca si sa o iubeasca mai mult in fiecare zi. De aceea, de cate ori iesea din casa, avea grija sa arate impecabil, dar, de cele mai multe ori facea acest lucru in graba.

Cel mai greu de aranjat era podoaba capilara, parul frumos si sanatos care l-a fascinat pe print cand a vazut-o prima data pe Cosanzeana. Dupa nenumarate vopsiri, decolorari, incretiri, parul Cosanzenei ajunsese sa fie practic imposibil de coafat, fara stralucire, fara volum…un par cu care Ilenei ii era rusine sa iasa in lume. Dar, intrucat imaginea sa era deosebit de importanta pentru Cosanzeana noastra, aceasta a descoperit doctorul personal al parului sau – Farmec. Cel mai mult i-au placut produsele din Gama Gerovital Tratament Expert o gama inovatoare dedicata ingrijirii complete a parului; cel mai iubit produs este fara indoiala lotiunea cu petroleum, care i-a redat parului aspectul ingrijit si sanatos.

Asa ca, Ileana noastra isi lasa parul pe mana celor de la Farmec, isi spala parul cu un sampon regenerant, foloseste balsamul pentru volum si o masca regeneratoare, astfel incat chiar si modelele sunt invidioase pe parul perfect pe care il are acum.

De asemenea, Gerovital Tratament Expert Anticădere reprezintă soluția ideală pentru a stopa căderea excesivă a părului. Șamponul și serul anticădere din această sub-gamă au la bază un complex de elemente active ce acționează dual asupra firului de păr, întărind rădăcina acestuia și stimulându-i, totodată, creșterea.

Sfatul Ilenei pentru voi, cititorii, este sa folositi cu mandrie produsele romanesti de calitate, la care veti fi surprinsi de un foarte bun raport calitate-pret, dar si de profesionalismul de care da dovada Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice. Puteti alege din cele 22 de produse pe cele care raspund problemelor specifice scalpului si firului de par pentru fiecare dintre voi, cititorii.

probe_farmec_superblog

Am scris acest articol, ca urmare a particparii la SuperBlog 2015.

Un gând despre “Fii o Ileana Cosânzeana modernă!

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 2. Fii o Ileana Cosânzeana modernă!

Lasă un comentariu