Costume de baie – CNDirect

Acum cateva zile va aratam ce minunatii am primit de la CNDirect – rochita galbena superba pentru Antenolia. Aici gasiti foarte multe lucruri de o calitate foarte buna si la preturi extraordinare, au reduceri foarte mari, trebuie doar sa le urmaresti. Asta am facut eu astazi; ne pregatim de vara, de soare, de mare, nu? Si cum altfel daca nu cumparand in primul rand costumul de baie. Dar nu doar unul….eu m-am decis la trei produse. Haideti sa vi le arat:

Acest costum mi-a placut foarte mult; este un costum de baie dintr-o singura bucata, foarte sexy, imprimeurile tigrate sunt la moda, subliniind silueta unei femei.

CB036319-G

Imi plac costumele de baie in 2 piese, asa incat am pus in cosul de cumparaturi si modelul de mai jos; culorile vii se poarta anul acesta, si am auzit ca se poarta din nou dungile.

CB036473-G

Nu-i asa ca se poarta bulinele anul acesta? Mi se par foarte dragute aceste costume dintr-o bucata si da, acesta este ultimul produs pe care mi l-am ales. M-am decis destul de greu avand in vedere ca sunt atat de multe modele dragute si preturile sunt foarte bune.

CB037617-G

Profitati de reducerile substantiale si faceti-va stocul de costume de baie. Vara este lunga si nu veti regreta!

Pentru cumparatori, exista 2 cash coupon, adica si mai multe reduceri; fain, nu?

 

19 gânduri despre “Costume de baie – CNDirect

Lasă un comentariu