Jucarii pentru copii la preturi mici, mici, mici…

Luna viitoare sunt zilele de nastere ale printeselor mele, Antenolia implineste 6 anisori, este domnisoara de-acum, iar Sofia2 anisori. Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul…parca mai ieri veneam cu ea de la maternitate, era cat o „lingura” si acum se cearta cu mine  si arunca cu tot ce prinde atunci cand se enerveaza. Am inceput deja sa le caut cadouri…m-am orientat catre jucarii, rochitele, hainutele in general, indiferent cat de mult le incanta, tot o jucarie le fericeste 😛

Unde gasim jucarii frumoase la preturi bune?

Eu am gasit la CNDirect cadourile perfecte pentru ele. Pentru Antenolia am ales o casa de marcat. Verisoara ei are una si ii place foarte mult, de fiecare data cand mergem in vizita, imi spune sa nu uit sa ii cumpar si ei una. Si…am gasit-o aici la un pret extrem de bun, cu scanner, cos cu fructe, mi s-a parut interesanta. Cu siguranta, am facut alegerea perfecta!

 

La Sofi, a fost mai greu. Ea este mai mica si nu are rabdarea necesara sa se joace cu o singura jucarie. E la varsta la care ii place mai mult telefonul meu, tableta Antenoliei, telecomanda, pixurile si creioanele …dar numai pentru pereti :P. De Paste am fost la sora mea si s-a certat cu verisorul ei pe un farasa si o maturica de jucarie. Cand am vazut setul de curatenie, mi-am dat seama ca este exact ce ar trebui sa ii cumpar.

AM003151-1

Asadar, pe langa multitudinea de rochite, bluzite, pantofiori, colantei, CNDirect ne invita la cumparaturi de jucarioare. Astept cu nerabdare jucariile cumparate, sa vad daca cadourile mele sunt exact ce isi doreau printesele mele!

Apropo, sa nu uitati sa folositi si codurile:

Coupon code:

CNblog5 == Get $5 off on once purchases of $59
CNblog10 == Get $10 off on once purchases of $99

12 gânduri despre “Jucarii pentru copii la preturi mici, mici, mici…

Lasă un comentariu