Imi doresc un laptop Toshiba!

In perioada 25 mai-23 august, Toshiba a lansat un concurs. Cumperi orice laptop Toshiba in aceasta perioada, inregistrezi produsul pe www.30anideinovatii.ro si ai sansa de a castiga unul din cele 29 de laptopuri Satellite Click Mini sau marele premiu un Kirabook.

Capture2

Toshiba este un lider mondial şi inovator în tehnologii înalte, un producător şi comerciant diversificat de produse electrice şi electronice avansate, care includ sisteme de comunicaţii şi informaţii, produse digitale de consum, componente şi dispozitive electronice, sisteme de alimentare, inclusiv energie nucleară, sisteme de infrastructură socială şi industrială şi aparate de uz casnic. Toshiba a fost înfiinţată în 1875, iar astăzi conduce o reţea globală de peste 740 de companii, cu 204.000 de angajaţi în întreaga lume şi vânzări anuale care depăşesc 6,3 trilioane de yeni (86 de miliarde USD).

Laptopul Satellite Click Mini, 2 in 1, laptop si tableta m-a fermecat de prima data cand l-am vazut.

Satellite Click Mini_White_250_EU

Mi-l doresc foarte mult, tinand cont de performanta bateriei, care are o durata de viata de pana la 13 ore, este ultra usor, cantareste mai putin de 1 kg. Are o camera de 5 MP care te va surprinde, oferind o calitate exceptionala a imaginii indiferent de mediu.

so-satellite-click-mini-designed-for-life

Rasfata-ti auzul cu calitatea exceptionala a sistemului de sunet stereo, optimizat prin cea mai noua tehnologie Dolby® Digital Plus™. Oferind ce e mai bun in materie de calitate a sunetului, aceasta tehnica aduce la viata muzica, filmele si jocurile tale.

so-satellite-click-mini-enables-you-to-see-everything-clearly

Va invit sa participati la concursul de la Toshiba si poate aveti norocul sa castigati un laptop, un produs foarte bun. Ce parere aveti despre acest concurs si despre Laptopul Satellite Click Mini?

7 gânduri despre “Imi doresc un laptop Toshiba!

Lasă un comentariu