My new wishlist from Newchic!

A trecut ceva timp de cand nu mi-am mai făcut un wishlist. Dar am descoperit un nou magazin online, Newchic, unde găsești produse diverse, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, produse pentru casă.

Va las mai jos produsele care m-au atras atât de tare, încât le-am pus în coșul de cumpărături!

Cercei

Ca majoritatea doamnelor, îmi plac foarte mult cerceii. Sunt un accesoriu nelipsit, care completează cu eleganță ținuta unei doamne. Mă refer atât la ținutele elegante, cât și la cele casual, de zi cu zi. Cerceii sunt cadouri menite să aducă strălucire femeilor, au puterea de a exprima stilul și personalitatea fiecăreia dintre noi.

Alloy Tassel Earrings Leaf Flower Elegant Ear Stud Earrings

Choker

Colierele Choker sunt îndrăgite atât de doamne, cât și de adolescente. Pentru că știm că un detaliu face diferența în ceea ce privește o ținută. Chokerul denotă senzualitate, atrăgând atenția asupra gâtului. Indiferent că este din dantelă, piele, catifea, plastic, este un trend, un must-have.

Elegant Women's Necklace Lace Flower Pendant Necklace

Cană ceramică Drinkware Nordic

Mi-a plăcut foarte mult acest model de cană. Îmi amintește de bunica; mă aștept să o văd așezându-se lângă mine la masă pentru a servi o cafea dulce. Bunica avea un set de cești, asemănătoare cu acestea, erau cănile mele preferate. De câte ori o vizitam, mă aștepta cu o cafea fierbinte…

Nordic Minimalist Style Mug Creative Cups Ceramic Milk Tea Coffee Cups Love Cup Drinkware

Suport de lumânare în formă de elefant

Acest suport pentru lumânări l-am pus in listă special pentru fiicele mele; ba chiar voi lua două bucăți să fiu sigură că nu se ceartă. Le plac foarte mult elefanții, am fost de câteva oro la circ și de fiecare dată au fost extrem de entuziamate. De aceea, m-am gândit că va fi un cadou pe care îl vor aprecia cu siguranță.

Creative Hollow Ceramic Elephant Crafts Aromatherapy Candle Holder

UV Gel magic

Sora mea are o pasiune pentru unghiile cu gel. Îi plac atât de mult încât și-a cumpărat o lampă UV, tot de pe un site chinezesc și acum face unghiile la majoritatea prietenelor. Este încă la început, dar cu perseverență sunt sigură că va reuși să învețe tainele. De aceea, m-am decis să îi fac cadou câteva geluri UV, care i-au plăcut atât de mult pe site.

6 Colors Glitter Brocade UV Gel Magic Chameleon Sequins Soak-Off Nail Art Polish Set

Aceasta a fost lista mea de cumpărături de pe Newchic. Intră pe site și sunt sigură că nu vei ieși cu mâna goală!

 

14 gânduri despre “My new wishlist from Newchic!

  1. De vreo zece minute ma dau pe site… imi place, mai ales sectiunea bijuterii. Am cautat sa vad daca nu-s chinezi, ca am o problema cu site-urile chinezesti – si am descoperit un site foarte potrivit pt ce-mi doresc eu.

    Apreciază

Lasă un comentariu