Viotur reintregeste familii!

Familia este cea mai importanta in lume. Sunt mii de copii care isi culca noaptea capul pe perna, inundand-o cu lacrimi, inchizand pleoapele si sperand ca macar in vis sa fie alaturi de parinti. Mii de sotii care isi sterg lacrima aparuta in coltul ochiului, atunci cand vorbesc la telefon cu sotul aflat la munca la mii de kilometri de casa. Este foarte greu atunci cand familia nu este intreaga. Dar, printre atatea lacrimi si suspine, aduc o veste buna: Viotur reintregeste familiile!

logo.png

Compania Viotur ofera plecari zilnice, cu autocare si microbuze, din majoritatea oraselor din Romania spre Germania, Anglia, Italia, Franta, Danemarca, Suedia si in numeroase alte tari, transportand calatorii direct la adresa dorita.

Atunci cand sotul tau hotaraste sa iti faca o surpriza, cumparand Bilete autocar Romania Anglia prin Viotur, nu mai ai altceva de facut decat  bagajele si sa ii multumesti, asteptand cu nerabdare ziua plecarii, nu? Asta a fost una dintre surprizele pe care mi le-a facut sotul meu. Anul trecut, finii nostri au hotarat ca vor sa ii ofere o viata mai buna fiului lor, luand si ei, ca si alti romani, drumul strainatatii. Eram foarte apropiati de ei, ii iubim foarte mult si am plans enorm cand am aflat ca pleaca. Dar…am acceptat plecarea si am inrosit telefoanele si retelele de socializare pe care avem cont in fiecare seara de cand au plecat. In aceasta vara, sotul meu a complotat cu finul si au decis sa le facem o vizita, stiind cat de dor imi este de finutul cel mic.

De ce am ales Viotur?

In primul rand are statie in Buzau, orasul in care locuim noi. Dragut, nu? Si ajunge direct in Chester, unde locuiesc finii. Si mai dragut!

  • am avut voie la un bagaj de 45 kg
  • o genta de mana sau rucsac in autocar
  • am primit o masa calda la restaurant
  • am beneficiat de soferi experimentati si un autocar modern

Dotarile din autocare sunt deosebit de bune, existand scaune rabatabile, aer conditionat, precum si toaleta sau sisteme audio-video. Si pentru ca am comandat biletele pe site-ul viotur.ro am primit si reducere suplimentara.

bannei1.jpg

Asadar, multumita Viotur am avut imensa bucurie de a-mi reintalni finii, dupa un an de cand au plecat in Anglia. Si pentru ca am decoperit un aliat de nadejde in Viotur, am hotarat ca anul viitor sa imi vizitez matusa si verisorii, apeland la Transport persoane Germania cu Viotur. Sunt plecati de cativa ani buni in Germania, in fiecare an vin in concediu pentru 3 saptamani in tara si tot in fiecare an ne roaga sa mergem in vizita la ei. Acum cand am mers in Anglia, am aflat ca au loc Plecari microbuz Romania – Germania, tot din Buzau pana in Dressden unde locuiesc ei.

banner2jpg

V-am spus eu ca Viotur aduce membrii familiei aproape? V-am spus! Asadar, va recomand sa nu mai plangeti noaptea ferite de ochii copiilor si sa va rezervati un loc la Viotur pentru a va strange sotul in brate cat mai curand, oferind astfel copiilor bucuria de a isi revedea tatal mult iubit!

Calatoreste in siguranta alaturi de Viotur si bucura-te de confortul autocarelor moderne!

25 de gânduri despre “Viotur reintregeste familii!

  1. Eu merg in excursii organizate numai cu autocarul, si VioTur are preturi bune pentru grupuri, cred ca am sa colaborez cu ei la un moment dat, poate chiar pentru vacanta de iarna.

    Apreciază

  2. De obicei, evit sa merg cu autocarul din cauza ca sufar de rau de miscare. Insa articolul tau m-a facut sa ma gandesc ca poate nu am ales, pana acum autocarul potrivit.
    Multumesc pentru recomandare!

    Apreciază

Lasă un comentariu