SuperBlog – Impresii și păreri!

Iată că reușesc și eu, după aproape trei săptămâni de când s-a terminat, să scriu despre experiența trăită, timp de 2 luni, alături de SuperBlog. Pentru cei care nu au auzit de SuperBlog, deși nu îmi vine să cred că mai există cineva care să nu fi auzit, SuperBlog este cea mai longevivă competiție din blogosfera românească.

Așa cum vă spuneam…după 2 luni de emoții multe, dar și de la fel de multă muncă, stres, inspirație mai multă sau mai puțină, câte 3 probe noi pe săptămână și tot atâtea deadline-uri, note mai mult sau mai puțin frumoase, se termină…Nu mi-a venit să cred când a sosit prima zi de luni fără deadline.

În primul rând, ar trebui să le mulțumesc fetelor Popescu Ionela și Maria Luisa Matei că au insistat să mă înscriu în competiție. Pe data de 01 octombrie a început cea de-a 11-a  ediție, iar printre cei care înscriau timid primul articol din competiție mă aflam și eu. Au fost in total 24 de probe, fiecare probă cu câte o temă anume propusă de către sponsori.

Care a fost parcusul meu în competiție? Vi-l prezint in 24 de idei esențiale:

  1. Am început cu o poveste în stilul Șeherezadei, ajutată de cafea.
  2. Am tratat podoaba capilară a Ilenei Cosânzeze, astfel încât chiar și modelele au invidiat-o.
  3. M-am identificat cu o Ștampilă a Fericirii.
  4. Mi-am amintit întâmplări amuzante din copilărie 🙂 și am sperat că ma voi epila definitiv!
  5. I-am dăruit soțului un tricou cu mesj haios, cu ocazia a 8 ani de fericire împreună.
  6. Am învățat ce înseamnă un audit, dar și un certificat energetic și ce trebuie făcut pentru a avea o factură micăăăă la curent.
  7. Am îndrăznit să visez cu ochii deschiși….deși am fost trezită brusc din vis cu 50 de bătăi puncte 😦
  8. Cu bagheta magică am creat un parfum magic.
  9. Am învățat cât de important este cauciucul în viața de zi cu zi.
  10. Cât de importantă este cana în care îti bei cafeaua în fiecare dimineață.
  11. Am realizat cât de pufoase sunt pufoșeniile mele – a se citi fetițele mele 🙂
  12. V-am arătat că eleganța este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul.
  13. Am organizat o nuntă de la A la Z, deși sarmalele au ajuns prea reci la masă, vinul prea tulbure, iar muzica…prea zgomotoasa, pentru care nu am primit decât 55 de bănuți puncte 😦
  14. M-am documentat cu privire la componentele unui PC – asta pentru a reuși să pun în scenă o piesă de teatru.
  15. Am învățat împreună cu soțul meu cum să realizăm un foișor, pas cu pas, singurei…
  16. Am plecat împreună cu soțul într-un circuit de 11 zile în Italia.
  17. Am învățat ce poți face dacă rămâi cu mașina în drum…unde și pe cine să suni.
  18. Am aflat că buchetele de trandafiri livrează zâmbete.
  19. Am învățat cât de fericită sunt când pielea mea e sănătoasă și frumoasă.
  20. Am aflat cum parfumul acaparează atenția partenerului imediată.
  21. Am așteptat ca Toni Delaco să ne arate brânza lui preferată, în urma călătoriei sale.
  22. M-am amuzat de coșmarul pe care l-am avut cu Hairy și goana lui nebună după…IPL-ul meu 🙂
  23. M-am mândrit cu electrocasnicele mele Philips, vitale pentru mine.
  24. Și am încercat să schimb vieți, ajutând la promovarea unui stil de viață sănătos, deși nu prea am reușit…eram deja foarte obosită 😦

Am acumulat un total de 2.028 puncte, ocupând locul 48 din 162 de bloguri înscrise. Este mulțumitor pentru o primă participare, zic eu. A existat și un moment în care eram pe punctul de  a renunța. Cu exact o săptămână înainte de a se termina competiția, am fost pusă la o grea încercare. Am ajuns cu ambele prințese în spital, inițial pentru niște banale analize, dar am rămas internate pentru 2 săptămâni, luptând pentru viața fetiței celei mici 😦 A avut o forma agresivă de rotavirus, iar starea ei în loc să se îmbunătățească, se înrăutățea pe zi ce trece. Aceasta a fost și săptămâna cu ultimele deadline-uri, când printre febre, perfuzii și durerea de a-ți vedea copilul ca o legumă, am reușit să scriu și ultimele 3 articole, de pe telefon, destul de greu, dar dorind să termin SuperBlog, să mă număr și eu printre finaliști. Nu știu dacă le-aș mai fi scris însă, dacă nu era prietena mea Maria Luisa Matei să mă încurajeze în fiecare zi și să îmi ridice moralul, dar și să nu ma lase să renunț, îmbărbătându-mă. Pentru care îi mulțumesc și îi datorez prezența mea în primii 50 finaliști.

Mi-a părut rău că nu am putut ajunge la Gală, dar sper ca la următoarea să fiu prezentă.

SuperBlog a însemnat pentru mine dorința de a demonstra că sunt capabilă să fac față unor deadline-uri, încercarea de a fi cât mai bună, asta mulțumită articolelor foarte bune ale bloggerilor, momentul meu de relaxare, seara după ce adormeau puișorii mei mici.

Vreau sa îi felicit pe toți participanții la competiție, dar mai ales pe cele 3 câștigătoare : Cornelia Crina Popa – locul I, Maria Călin – locul II și Ioana Moldovanu – locul 3. Felicitări, de asemenea, prietenelor mele: Maria Luisa Matei, Popescu Ionela, Denisa Nicolae, Carmen Alexa, Alina Ceoaca, Camelia Croitor.

Mulțumesc tuturor și aștept cu nerăbdare Spring SuperBlog 2016! Doresc tuturor Sărbători fericite și liniștite, multă sănătate și pace sufletească!

16 gânduri despre “SuperBlog – Impresii și păreri!

  1. Mulțumesc, Diana!Te felicit și eu pentru locul obținut în condiții atât de grele! Sunt convinsă că data viitoare vei fi mult mai sus. Multă sănătate micuțelor și vouă, Crăciun cu bucurii și numai bine în noul an!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu