Povestea unei case spusa cu ajutorul profilelor decorative CoArtCo!

De mica mi-am dorit sa am o casuta a mea; una mica cu o gradinita frumoasa cu multe flori, un loc unde copiii mei sa se joace intreaga zi, sa alerge prin curte, exact cum faceam noi – eu si sora mea – cand eram in vacanta la bunici!

Nu am reusit sa facem o casuta – eu si sotul meu…cu un credit la banca, ne-am cumparat un apartament la bloc, l-am mobilat, ne-am facut confortul necesar…este casa noastra, dar n-am renuntat la visul nostru de a avea o casuta mica „pe pamant”, cum ne place noua sa spunem.

Sora mea, insa, locuieste la casa; casa bunicilor, locul unde mergeam sa ne petrecem fiecare vacanta. Este o casa veche, batraneasca..de fapt, era, pentru ca au reconditionat-o, au facut-o casuta visurilor lor, unde merg de fiecare data cu mult drag impreuna cu familia mea.

Cand am mers ultima data in vizita am ramas placut surprinsa de cat de minunat arata casa, ce fatada superba are. Mi-a spus sora mea ca o prietena i-a recomandat un site online de profile decoraticeCoArtCo -, a transmis dimensiunile necesare si poze cu profilele care i-au placut si pe care si le dorea, iar ei le-au facut la comanda…si iata cum, cu bani putini, a reusit sa transforme o casa veche intr-o casa de poveste.

Profile-Decorative-Polistiren-Fatade-Case-CoArtCo

Curioasa cum sunt, am intrat pe google si am cautat profile decorative CoArtCo. Asa am aflat ca doi tineri, Constantin si Corina, si-au transpus in anul 2008 visul si pasiunea de a gasi frumosul, in realitate. Si-au dorit ca fiecare om sa fie inconjurat de frumos; asa cum fiecare are povestea lui, asa si casa trebuie sa aiba povestea ei unica.

Am descoperit ca ofera si sevicii de personalizare a profilelor decorative de exterior si de interior, la cele mai inalte standarde. Profilele personalizate CoArtCo sunt ideale pentru fatade, dar si pentru amenajari interioare.

Ancadramente-Polistiren-Personalizate-Profile-Decorative

De ce sa alegi profilele decorative CoArtCo?

– Profilele decorative CoArtCo se pot produce la orice dimensiune, in orice stil arhitectural;

– Profilele de exterior sunt realizate din polistiren A200, cu densitate de 30 kg/m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata. Aceasta rasina este adaptata climei din tara noastra, cu ierni geroase si veri calduroase;

– Dupa montaj, ele pot fi vopsite in orice culoare de vopsea lavabila;

– Toate profilele CoArtCo sunt produse in Romania; deci ne mandrim cu o firma autohtona.

Statuie-Lebada-Loc-Comana

Imaginati-va cum ar arata casa dumneavoastra inobilata cu profilele decorative CoArtCo! Care este povestea pe care vreti sa o spuna casa dumneavoastra?

Pentru mai multe detalii, puteti vizita showroom-ul din Bucuresti, pe strada Miron Costin, nr 20, Sector 1; programul de lucru al showroomului este de luni pana vineri in intervalul 09:00-17:00.

Casele frumoase apar din povesti frumoase! Personalizeaza-ti casa si spune povestea ta!

INCEPE POVESTEA CU AJUTORUL PROFILELOR DECORATIVE COARTCO!!!

38 de gânduri despre “Povestea unei case spusa cu ajutorul profilelor decorative CoArtCo!

Lasă un comentariu