Perna ortopedica pentru o recuperare usoara!

Este foarte dificila o interventie chirurgicala, insa pentru o recuperare usoara este bine de stiut ca exista perne ortopedice. Solutii ideale pentru persoanele care nu se pot odihni din cauza durerilor cervicale, durerilor de umeri sau de coloana, dar si pentru persoanele care care petrec mult timp in pozitia sezut. Perna ortopedica este recomandata si de catre persoanele cu deficiente de mobilitate care folosesc fotoliul rulant ca mijloc de deplasare.

Ca si in cazul saltelei, alegerea unei perne ortopedice cervicale este extrem de important. Sunt foarte putine persoane care acorda importanta necesara acestei alegeri, acest lucru deoarece nu cunosc avantajele folosirii unei astfel de perne.  Perna cervicala ortopedica de la Catena este alegerea perfecta pentru acele persoane care au nevoie de un somn linistitor, sanatos si de calitate.

Importanta pernei ortopedice cervicale!

Majoritatea cazurilor de durere cervicala sunt produse de activitati ce implica miscari repetate si prelungite ale muschilor gatului, ligamentelor si tendoanelor, oaselor si articulatiilor. Toate acestea pot avea ca rezultat intinderea , entorsa , spasmul musculaturii cervicale sau inflamatia articulatiilor cervicale. Noaptea se va dormi pe o perna ortopedica, ce preia curbura cefei. Aceasta este una dintre solutiile cele mai eficiente, pe care le recomanda medicii.

Perna ortopedica antisforait

Datorita formei sale anatomice, perna ajuta la deschiderea corecta a cailor respiratorii in timpul somnului, acest fapt ducand la reducerea sforaitului, apneei usoare sau moderate.

Perna ortopedica antisforait din spuma cu memorie OrthoConfort

Perna rotunda antiescara

Rolul pernei rotunde antiescara este de a reduce presiunea exercitata de corp asupra sezutului si de a preveni aparitia escarelor la persoanele care petrec foarte mult timp in pozitia sezut.

Perna rotunda antiescara OrthoConfort

Perna antiescara pentru fotoliu

Perna antiescara pentru fotoliul rulant este un produs recomandat persoanelor care petrec mult timp in pozitia sezut, in special pacientilor care folosesc fotolii rulante. Folosirea zilnica a acestei perne ortopedice are ca efect imediat eliminarea sau calmarea durerilor de spate si prevenirea aparitiei escarelor.

Perna antiescara pentru fotoliu rulant OrthoConfort

Atunci cand ai o problema medicala de acest gen, trebuie tinut cont de faptul ca exista perne cervicale ortopedice care te ajuta sa te simti mai bine, sa te relaxezi si sa depasesti cu bine durerile.

Care sunt beneficiile achizitionarii de produse de pe site-ul Catena? Calitatea, in primul rand, pentru sanatate nu trebuie sa faci rabat la calitate, preturile, dar si faptul ca site-ul ne ofera posibilitatea de a cumpara online si in rate. Alege calitatea!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s