De ce este important un program de training?

Orice firma care isi doreste sa progreseze trebuie sa se gandeasca si la un program de training angajati. Increderea si respectul acordat angajatilor este deosebit de important pentru reusita in afaceri a unei companii.

Training

Dynamic HR pune la dispozitie o gama foarte variata de traininguri, cu scopul de a creste abilitatile manageriale, abilitatile de vanzare si abilitatile personale. Poti participa la cursuri autorizate si la sesiuni de life coaching, executive coaching si team coaching, intelegand astfel mai bine ce presupun managementul schimbarii si procesele decizionale. Acceseaza programe de training daca iti doresti sa deprinzi noi tehnici de negociere si sa dialoghezi in afaceri. Un training eficient te invata cum sa comunici cu clientul si cum sa dai un feedback constructiv.

Cresterea productivitatii printr-un program de training angajati!

Pentru  ca programele de training si dezvoltarea carierei sunt foarte importante pentru orice organizatie care vizeaza progresul, orice patron este de acord sa ajute departamentul de resurse umane. Pentru multi angajati procesul de dobandire a cunostintelor necesare pentru a indeplini anumite sarcini la job devine esential. Si totul printr-un program de training angajati!

Fiecare patron / administrator / director este constient de faptul ca programele de training si dezvoltarea carierei cresc atat productivitatea la nivel individual, cat si pe cea a intregii echipe. De aceea, angajatii bine pregatiti duc la bun sfarsit un numar mult mai mare de sarcini intr-un timp relativ mai scurt. Cresterea nivelului de eficienta ii ajuta pe angajati sa faca fata eventualelor provocari pe care le intampina la locul de munca.

Life Coaching

Parerea mea este ca atat programele de training, cat si dezvoltarea carierei pentru un angajat este atat o investitie facuta de catre organizatie in salariati, cat si o investitie care, pe termen lung, conduce la o productivitate scazuta, la reducerea costurilor provocate prin corectarea greselilor sau  la pierderea oportunitatilor de afaceri.

Crede in schimbare si in evolutie, de aceea participa la un set complet de traininguri care au ca scop identificarea si dezvoltarea noii generatii de leaderi, precum si dezvoltarea lor ca manageri axati pe oameni si rezultatele lor.

Tu ce alegi? Un program de training, care va conduce si la cresterea respectului de sine, dar si la cresterea organizatiei / companiei tale sau angajati plictisiti, obositi, neeficienti?

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s