Aparatul de geometrie roti – un aparat indispensabil in orice service auto

 

Un aparat geometrie roti 3D este un aparat pe care trebuie sa il aiba orice service, deoarece doar un stand geometrie directie roti 3D iti poate rezolva aceasta problema folosind masuratori de mare precizie. Daca te intereseaza un astfel de aparat sau alte aparate importante pentru orice service auto, intra pe Stand-geometrie-directie.ro. Aici vei gasi cele mai bune produse din domeniul echipamentelor auto. Aparatele din acest magazin online satisfac cerintele RAR si ISCIR si au un raport calitate-pret corect.

untitled

E normal ca orice service auto sa aiba un astfel de aparat, deoarece el are scopul de a oferi stabilitate maxima, confort si manevrabilitate in comportamentul directiei masinii. Nu poti stabili cu precizie directia altfel, decat cu aparatele moderne de ultima generatie.

Un astfel de aparat iti afiseaza valorile reale ale unghiului de fuga si ale celui de cadere, ofera masuratori de mare precizie si are inclusa o tehnologie inovatoare de procesare a datelor. Mai exact, aparatul contine o baza de date in care sunt stocate informatii cu privire la valorile recomandate de producator in ceea ce priveste directia rotilor. Baza de date cuprinde valori de la o multime de branduri si modele.

Trebuie sa le recomanzi clientilor tai sa isi repare urgent problemele legate de geometria rotilor, deoarece, altfel pot aparea o serie de probleme pe care nu ti le doresti. Care sunt acestea:

  • Periclitarea sigurantei in trafic;
  • Consum mare de combustibil;
  • Uzura rapida a anvelopelor;
  • Deplasarea rectilinie deficitara;
  • Manevrabilitate imprecisa;
  • Uzura inegala si prematura a pieselor componente din sistemul de directie si de suspensie.

Daca vrei sa ai un service auto de calitate, aparatul de geometrie a rotilor nu trebuie sa lipseasca. Totodata, trebuie sa fii mereu informat si sa le explici clientilor la ce riscuri se supun atunci cand au anumite probleme si nu merg la timp la un service auto.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s