Nu ai pregatit inca autovehiculul de iarna?

Nici o grija! Elevator auto precum si schimbarea catorva consumabile sunt lucrurile de care ai nevoie in cazul in care nu ai pregatit inca autovehiculul de iarna. Chiar daca anotimpul rece s-a instalat destul de bine in unele zone ale tarii acest lucru nu inseamna ca nu iti mai poti pregati masina de iarna in cazul in care nu ai facut deja acest lucru. Daca este prima ta iarna ca posesor de autovehicul ori inca nu ai inteles prea bine ce presupune aceasta pregatire de iarna, iata cateva sfaturi care cred eu ca te vor ajuta in pregatirea autovehiculului pentru iarna.

Dupa cum bine deja stii primul lucru pe care trebuie sa il faci in momentul in care se asterne iarna este schimbarea anvelopelor de vara cu cele de iarna. Acest lucru trebuie sa il faci intr-un service autorizat deoarece acestia utilizeaza elevator auto 2 coloane ori elevator auto foarfeca vulcanizare, instrumente necesare in timpul schimbarii anvelopelor, indiferent ca este vorba despre anvelope de iarna ori anvelope de vara.

Pentru a nu avea neplacuta surpriza de a nu putea intra in propriul autovehicul in momentul in care vrei sa pleci cu acesta unge yalele precum si chederele autovehiculului cu solutii anti inghet. De asemenea lichidul pentru spalarea parbrizului trebuie sa fie inlocuit cu unul special creat pentru anotimpul rece, in caz contrar nu vei mai putea utiliza aceasta facilitate.

Verificarea sistemului de incalzire si dezaburire, a instalatiei electrice, a radiatoarelor aflate in in dotarea autovehiculului precum si a termostatului reprezinta alte lucruri ce trebuie efectuate in momentul in care pregatesti autovehiculul de iarna.

Nu in ultimul rand, schimbarea filtrului de habitaclu si a celui de combustibil precum si utilizarea unui carburant special creat pentru anotimpul rece reprezinta ultimele puncte pe care trebuie sa le indeplinesti cu succes astfel incat sa te poti bucura de confortul autovehiculului tau si pe perioada anotimpului rece.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s