Contello.ro, un audit financiar de calitate

Auditul financiar este extrem de important pentru o societate. Acesta presupune verificarea si analizarea informatiilor intr-un mod profesionist , respectand Standardele Internationale de Audit si exprimarea unei opinii independente si calificate de catre auditorul financiar pornind de la informatiile si probele de audit obtinute si verificate.

Auditul financiar obligatoriu la societati este realizat cu succes de catre Contello.ro.

Cine este Contello.ro?

Contello urmareste crearea unei relatii de succes cu clientii sai. O relatie care sa fie benefica pentru ambele parti, dar si de lunga durata. Contello este membra CAFR – Camera Auditorilor Financiari din Romania, precum si membra CECCAR – Corpul Expertilor Contabili Autorizati din Romania.

Fotografia postată de Contello.

De ce sa alegi Contello.ro?

Fiind membra CECCAR, acest lucru confera un inalt grad de incredere. Este o echipa tanara si dinamica. Experienta si educatia in domeniul contabilitatii si a fiscalitatii ii recomanda pentru un serviciu de incredere si extrem de eficient.

Exercitarea profesiei de contabilitate are in vedere doua aspecte importante, ordinea si disciplina, pe care le respecta in relatia cu clientul.

Prezinta un raport excelent cost-calitate: serviciile contabile complete oferite de firma se caracterizeaza printr-un standard inalt de calitate si la preturi personalizate in functie de cererile clientilor.

Fotografia postată de Contello.

Care sunt caracteristicile obligatorii ale unui audit financiar?

• Examinarea informatiilor supuse auditarii se face de catre un profesionist acreditat in domeniul financiar-contabil
• Auditorul este in totalitate independent de entitatea supusa auditarii
• Auditarea informatiilor se face in baza unui set de norme, standarde de calitate adoptate la nivel national si international, pe care auditorul are obligatia sa le respecte. Existenta standardelor are rolul de a creste credibilitatea opiniilor
• Opinia responsabila a auditorului se concretizeaza intr-un raport de audit, furnizand o asigurare ridicata(dar nu absoluta) ca informatiile auditate sunt prezentate in mod sincer, sub toate aspectele semnificative, in conformitate cu un referential contabil identificat.

Daca va respectati societatea si pe dumneavoastra, atunci este necesar sa colaborati cu Contello.ro, care inseamna servicii contabile de calitate, dar si relatii de succes cu clientii, aspect care ii diferentiaza de celalalte servicii contabile.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s