Pentru distractie garantata apelati la Formatie Nunta Laurentiu Caldararu

Pentru oricine, nunta este cel mai important eveniment din viata. Pregatirea unei nunti presupune foarte mult timp necesar pentru organizare. Iar pentru a avea succes garantat ai nevoie de o formatie buna. In acest sens, iti recomand Formatie Nunta Bucuresti. 

1400555_663443193686558_2030715055_o

O formatie de nunta care va ridica pe toata lumea de pe scaune

Daca esti in cautarea unei formatii pentru nunta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Valcea, Buzau, Olt, Cluj, Sibiu sau alte judete ale tarii,  atunci nu mai ai nevoie decat de o programare. Daca iti doresti ca petrecerea ta sa fie reusita, lasa-i pe cei din formatia Laurentiu Caldararu sa ii incante pe cei care iti vor fi alaturi.

Trupa de evenimente a fost infiintata in anul 2007 de catre Laurentiu Caldararu, in momentul intalnirii cu Nicoleta Beatrice Ciobanu.

Aceasta formatie de muzica se remarca prin repertoriul vast.Acesta include stiluri de muzica foarte diverse, cei doi obtinand nenumarate colaborari in tara, dar si in afara ei, precum Egypt, Iordania, Quatar, Franta si Italia. Pe perioada sederii in Egypt trupa sustine un recital chiar si la Summitul de pace din Sharm el Sheikh.

Trupa evenimente Bucuresti –  Laurentiu Caldararu va asigura servicii profesioniste . Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV o recomanda ca fiind cea mai potrivita formatie pentru evenimentul dumneavoastra.

Pentru reusita unei petreceri de nunta de neuitat, apelati la Formatia Laurentiu Caldararu

Apeleaza la o trupa de nunta cu  experienta si repertoriu bogat de muzica usoara si populara, care va face din evenimentul dumneavoastra un adevarat spectacol.

In tara, adepti ai cantarilor live de inalta calitate, membrii ARMONIK participa la show-uri TV si la numeroase evenimente foarte diverse (party-uri, nunti,botezuri etc.). Repertoriul formatiei cuprinde cover-uri din stiluri muzicale foarte diferite si poate sa acopere si cele mai exigente cereri. In functie de tipul de eveniment fie ca este vorba de nunta, botez sau orice alt fel de eveniment, formatia poate pregati un program in care sa introduca piese din repertoriul international, muzica clasica/evergreen, dance, ritmuri latino, grecesti sau arabesti, hit-uri romanesti sau muzica populara si de petrecere.

104 gânduri despre “Pentru distractie garantata apelati la Formatie Nunta Laurentiu Caldararu

  1. Este un articol foarte util pentru cei în căutare de o formație bună, care face atmosfera la orice eveniment și care are un repertoriu foarte bogat.

    Apreciază

  2. Super! M-am uitat peste acet articol si este minunat. Iar in videoclipul atasat se vede fericirea celor pe care i-ati incantat.
    Felicitari

    Apreciază

Lasă un comentariu