Cum sa alegi corect invelitoarea pentru acoperisul casei tale

Faptul ca prea putini romani detin cunostinte legate de invelitoarea acoperisului este o realitate. Adeseori, este tardiv sa chemi o echipa profesionista, pentru ca daunele sunt deja facute, atunci cand lasati la mana oricui lucrarile de montaj. In plus, unii nu respecta specificatiile arhitectului privind alegerea unui anume tip de material, considerand ca pot face ce vor din moment ce ei platesc. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa. Pentru a nu va trezi cu probleme legate de acoperis, va vom prezenta in acest articol cateva detalii de maxima importanta.

Compania noastra este distribuitor autorizat de tigla metalica, tabla trapezoidala si ferestre de mansarda.

Este esential sa optati pentru o invelitoare de calitate, deoarece acoperisul detine o functie practica de protectie si serveste pentru etansare si o buna izolatie. Daca aveti in vedere planul unei constructii noi, trebuie neaparat sa luati in calcul crearea structurii de rezistenta – sarpanta. Aceasta se alege si in functie de tipul de invelitoare si greutatea acesteia. Din acest mnotiv, este ideal sa va orientati catre o invelitoare etansa, de greutate mai redusa si rezistenta la capriciile vremii.

Legat de termoizolarea acoperisului, multi gresesc atunci cand aleg materiale doar in functie de pret. Materialul trebuie sa corespunda tipului de acoperis si conditiilor meteo si bineinteles, sa fie corect montat. Nu uitati ca o casa care beneficiaza de o buna termoizolare va consuma mai putine resurse energetice pentru climatizare sau incalzire.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s