Pentru linistea parintilor, un smatwatch este cel mai bun!

Va amintiti cazul educatoarelor de la Constanta care bateau copiii si le dadeau diverse licori pentru a adormi mai repede, nu? Mie mi s-a parut de neimaginat ce s-a intamplat in acea gradinita. Am noroc ca Sofia merge la camin la aceleasi doamne educatoare la care a fost si Ante. Cum nu au fost probleme la fiica cea mare, ma astept sa nu fie nici la Sofi. Dar pentru linistea mea, am hotarat sa ii cumpar fiicei mele un smartwatch copii performant.

ceas-cu-gps-copii-gw300-wifi-228

De ce? Pentru ca multumita functiei de monitorizare de la distanta, pot asculta tot ce se petrece si tot ce se vorbeste in jurul fetitei, fara ca cineva sa isi dea seama. Este suficient sa trimit comanda de monitorizare spre ceas si acesta va suna catre mine fara ca cineva sa isi dea seama sau sa stie.

Un smartwatch performant, ce trebuie sa se gaseasca la mana copilului tau

Ceasul pentru copii este rezistent la praf, precum si la stropi de apa astfel ca sunt sigura ca nu se va intampla nimic atunci cand se balaceste pe manute la camin. Pentru ca ii place sa fie curata pe maini si pe fata, merge des la baie pentru a le spala. Copil fiind se stropeste, iar faptul ca e rezistent la apa este un mare atuu. Asa stiu sigur ca nu il va strica dupa numai o zi.

ceas-cu-gps-copii-gw300-wifi-229

Ceasul cu GPS pentru copii este imbunatatit cu pozitionare WIFI, pozitionare care iti permite monitorizarea acestuia si atunci cand se afla in cladiri unde nu poate receptiona semnale de la sateliti.

ceas-cu-gps-copii-gw300-wifi-233

Materialul de foarte buna calitate, dar si designul deosebit de atractiv il fac un „must have” al secolului in care traim. Si asta pentru ca toti parintii sunt interesati de siguranta copilului lor. Tot ce ar trebui sa stiti este ca smartwatch-ul functioneaza in retelele Vodafone, Orange și Telekom, necesitand o cartela si nu un abonament.

 

Reclame

7 gânduri despre “Pentru linistea parintilor, un smatwatch este cel mai bun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s