Spectacol de lumini, culoare si magie!

Sunt o mamica fericita, mandra de cele doua minuni care imi lumineaza viata! Si incerc, pe cat posibil, sa imi petrec cat mai mult timp cu ele. Insa vinerea la ora 20:30 ma asez confortabil in fata televizorului si nu ma mai misca nici macaraua de acolo. De ce? Pentru necunoscatori, incepe Vocea Romaniei…si eu sunt fan al emisiunii, nu am pierdut nici un sezon, iar acum au ajuns la sezonul 6! Imi place la nebunie spectacolul de lumini din aceasta emisiune si, intamplator am citit intr-un articol ca Ledia.ro se ocupa de lumini si de culoare.

led-ro-magazin-online-produse-led-banda-led-becuri-led-proiectoare-cu-led-band-aled-digitala-ledia-ro-sibiu-750x300

Nu mai auzisem pana acum de acest magazin, asa ca am intrat pe Google si am aflat ca Ledia.ro este un magazin online cu solutii pentru iluminat cu led din Sibiu. In anul 2013 a inceput acest proiect in Spania, urmand sa isi faca apoi intrarea pe piata din Romania.

In anul 2016, a ajuns sa ofere un serviciu complet de la A la Z pentru orice client si proiect, fara sa conteze marimea si complexitatea lui. Toate acestea ca urmare a trei principii simple dupa care se ghideaza: cunoastere, seriozitate si calitate.

Cu banda LED au reusit sa multumeasca foarte multi clienti, printre care si ProTV cu emisiunile Vocea Romaniei, Romanii au talent, Discoteca Atmpshere din Bistrita sau Fratteli din Sibiu. Curioasa din fire, am cautat mai multe despre aceasta banda LED si am aflat o multime de lucruri interesante. Semnalul nu mai ajunge la banda LED digitala sub forma a 3 culori – rosu , verde si albastru, ci prin DATA si CLOCK, adica ceva in genul calculatoarelor moderne si chip-ul  IC montat pe banda LED transmite chip-ului SMD comanda de culoare. Astfel avem posibilitatea de a controla fiecare LED in parte, este programabila si capabila de efecte speciale cu adevarat spectaculare. 

banda-led-digitala-dream-led-banda-led-rgb-digitala-banda-led-ws2812b-ledia-ro-sibiu

Un alt avantaj al acestei benzi LED este compatibilitatea cu o gama larga de controllere open Source si usor accesibil, cum ar fi Arduino, Teensy, Raspberry, iar prin interfete de control pot fi controlate cu programe gen Madrix, Led Controller, Led Edit si Glediator , controllere care  ofera posibilitati nelimitate cu acest tip de banda.

Benzile LED pot fi folosite atat pentru decoratiuni home & deco, cat si la evenimente sau in cluburi. Vazand ce minunatii poate face banda LED digitala, m-am hotarat sa le ofer fetelor in acest an un Craciun de neuitat. Sunt convinsa ca aceasta banda LED ma va ajuta sa fac un spectacol de lumini si culoare, care sa dea un aer de poveste casutei noastre, iar Mos Craciun sa isi doreasca sa nu mai plece de la noi, desertand sacul plin cu jucarii sub bradutul luminat de catre Ledia.ro.

mos-craciun-iluminat-cu-led-2799ron

Si asta nu este tot…daca v-as spune ca Ledia.ro va ajuta sa economisiti ce ati spune? Sa economisiti bani, bineinteles. In ziua de astazi, totul se rezuma la bani, la cheltuieli, plati facturi si…portofele goale. Cum ar fi daca Ledia.ro ne-ar recomanda niste becuri, care inlocuiesc cu succes chiar si cele mai puternice becuri economice? De becuri LED este vorba, iar printre avantajele folosirii acestora se numara durata mare de viata, consumul mic de energie si materialele din care sunt fabricate sunt reciclabile 95%.

infografie-becuri-cu-led-ledia-ro-de-ce-sa-alegem-becurile-cu-led

Este adevarat ca un bec cu led costa mai mult la achizitionare, insa costurile sunt foarte usor de amortizat avand in vedere ca au un consum mult mai mic de energie, ceea ce inseamna automat o factura la curent mai mica. Bine acest lucru este posibil daca folosim in toata casa becuri; amintiti-va ca, cu o floare nu se face primavara.

Costul  de achizitie al unui bec cu LED poate fi amortizat in timp, intrucat are avantajul duratei de viata mare. In cazul acestui tip de bec, durata medie de viata este de 30-50.000 de ore, de 6 ori mai mare decat un bec CFL si de 4 ori mai mare decat un bec incandescent.

Un alt avantaj este temperatura de culoare pe care o putem alege. Culorile reci creeaza o atmosfera energizanta, in timp ce cele calde o atmosfera relaxanta. Modelele noi de becuri cu LED sunt deja duale, din smartphone sau o telecomanda putand selecta intre culoarea rece sau calda a luminii.

De mentionat este si faptul ca nu contin mercur, sunt usor de reciclat si sunt rezistente la socuri si vibratii, calitati care fac capabile becurile LED sa functioneze corespunzator si in conditii extreme de temperatura, variind intre -20°C si +40°C.

bec-led-dulie-27-alb-rece-6500k-220v-36-led-smd-5730-smd-calitate-becuri-led-sibiu-500x500

Cand alegem becurile  din casa trebuie sa tinem cont de o serie de factori care vor influenta aceasta alegere:
– ce fel de camera este: de zi, bucatarie sau dormitor, camerele de zi avand nevoie de  o lumina mai puternica, in timp ce dormitoarele mai putin.
– ce fel de lumina preferam, lumina mai galbuie sau lumina calda, lumina alba, lumina rece.
– ce fel de activitati desfasuram in acea incapere: citim, facem teme, urmarim televizorul.

Ledia.ro ne ofera si un canal pe youtube, unde sunt prezentate o multime de filmulete care va vor ajuta sa va faceti o idee asupra produselor comercializate si sa va hotarati ce produs sa alegeti, care vi se potriveste. Intrucat faptul ca online este dificil de vazut exact produsul pe care doresti sa il cumperi, Ledia.ro considera ca youtube este cel mai perfect ajutor si cred ca are perfecta dreptate.

 

23 de gânduri despre “Spectacol de lumini, culoare si magie!

Lasă un comentariu