Produse pe care le recomand de la Pentru Corpul Tau!

In urma cu doua saptamani am primit un nou colet de la Pentru Corpul Tau. Daca data trecuta am luat produse pentru machiaj, fond de ten, corector si rimel, de data aceasta am luat cateva produse pentru ingrijirea parului si a corpului, un sampon pentru pitice si doua produse pentru sotul meu. Acum va voi vorbi despre produsele luate pentru mine, urmand ca intr-un articol viitor sa va arat si celelalte produse.

Incep cu samponul de par Multivitamin cu extract de ginseng  si ulei de avocado, pe care il gasiti pe site la doar 9,99 lei. Sticla este de 1000 ml, o cantitate destul de generoasa, un sampon energizant cu vitamina B3, B5, B6, C, E, extract de ginseng, portocale, lamaie si ulei de avocado. L-am luat pentru ca am citit ca hraneste, hidrateaza, revitalizeaza parul si stimuleaza cresterea acestuia, protejand parul slabit, deteriorat. Mi-a placut, imi face parul mai matasos, mai catifelat, avand in vedere ca  nu am apucat sa il testez decat doua saptamani. Samponul are o culoare alba si mirosul exact ca cel al unui ceai dulce-aromat.

V-am spus oare ca imi plac foarte mult produsele Kallos? Urmatorul produs pe care l-am pus in cos a fost Sprayul protector 14 in 1 cu cheratina, pe care l-am gasit la pretul de doar 8,90 lei, un produs multifunctional, care hraneste, hidrateaza, conditioneaza, protejeaza si da volum parului. Este un produs care ramane in par, regenerand imediat si eficient firele de par. Multumita formulei sale unice bogate in cheratina, ulei de avocado, ulei de argan, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, ulei de in, ulei de macadamia, vitaminele B3, B5, B6, C, E, Panthenol, ma laud acum cu un par matasos, frumos, radiant, neted, sanatos.

Dupa o zi obositoare tot ce iti doresti este sa te relaxezi cu o baie lunga, nu? Daca Cleopatra se imbaia in lapte de magarita, in care turna miere proaspata si ulei de migdale, inseamna ca gelul de dus de la Farmasi este perfect pentru mine. Ce…eu nu pot avea o piele la fel de matasoasa ca a Cleopatrei?  Gelul de dus Farmesi M’ilkey deep moisturizing, cu formula sa cremoasa, spumanta, cu continut de lapte de capra, miere si extract de migdale mi-a redat prospetimea pielii. A reusit sa imi hraneasca pielea in profunzime, facand-o matasoasa si hidratanta. Acizii alfa hidroxilici din laptele de capra au ajutat pielea, avand un puternic efect de reintinerire si revigorare. Iar mineralele din migdale sunt excelente, ajutand la prevenirea uscarii pielii, precum si la calmarea iritatiilor.

 Imi plac aromele proapete si delicate la parfumuri. De aceea apa de parfum Natalie, pe care am luat-o de pe acest site, m-a incantat. Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa imi placa. Ce este drept, prima oara nu mi s-a parut wow…chiar m-am gandit ca o sa il fac cadou, insa dupa cateva minute cand am mirosit din nou chiar mi s-a parut nice. Este un parfum din categoria floral fructat. Note de top: mandarine, flori de portocal. Note de mijloc: zambila, trandafir, frunze de portocal. Note finale: note forestiere de mosc, boabe de tonka.

Acestea sunt produsele pe care le-am luat pentru mine de pe site-ul Pentru corpul tau, pe care il gasiti si pe Facebook. Celelalte produse comandate, pentru sotul meu si samponul pentru fetite vi le voi prezenta in curand.

Ce parere aveti despre produsele de pe acest site? Ati folosit ceva? Va astept cu comentarii si de ce nu, cu informatii si sfaturi referitoare la produsele comandate de catre voi!

37 de gânduri despre “Produse pe care le recomand de la Pentru Corpul Tau!

  1. M-au tentat de multe ori șampoanele de la Kallos doar că eu am o problemă cu listele de ingrediente ale produselor așa că l-am ocolit. Acel parfum l-am mai văzut pe undeva, iar dacă e floral-fructat, e pe gustul meu. Cred că voi face o vizită pe acest site. Aștept păreri și despre celelalte produse 👍

    Apreciat de 1 persoană

  2. Produsele de la Kallos sunt foarte bune, mama e mulțumită de ele. Se pretează foarte bine pe părul uscat sau vopsit. Eu sunt îndrăgostită de masca de par cu placentă, e singura care îmi priește, dar părul meu e mai fițos, dacă pot spune așa.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Cred ca imi voi comanda si eu gelul de dus pe care l-ai recomandat. Suna interesant si mai mult ca sigur se va potrivi perfect pielii mele.
    Despre parfum mi-ar fi placut sa scriu o poveste. Pacat ca nu mai sunt prea multi bloggeri interesati de „povestea parfumata”, joc blogosferic la care eu am participat cativa ani, pana cand a intrat pe linia moarta. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu