Gazduire web cu MegaHost

Atunci cand iti faci un blog personal este extrem de importanta Gazduirea Site-ului, de aceea m-am gandit sa va recomand o firma foarte serioasa MegaHost, o firma ce activeaza in industria de web hosting de peste 10 ani.

logo

Gasiti aici atat pachete de hosting entry-level, de 0.99 EUR pe luna destinat blogurilor de mici dimensiuni, cat si pachete mai mari, menite sa reziste atat spike-urilor de trafic cat si unei comunitati constante de vizitatori ai site-ului.

Daca aveti nevoie de Gazduire Web, atunci MegaHost este raspunsul cel mai bun. La MegaHost.ro primesti garantia „Banii Inapoi in 30 de zile” pentru urmatoarele servicii:
– web hosting
– reseller hosting
– VPS hosting

Modul de functionare este extrem de simplu: daca in termen de  30 de zile de la prima comanda a unui serviciu de web hosting, reseller hosting sau VPS Hosting nu sunteti 100% satisfacut de acesta, atunci puteti solicita returnarea integrala a sumei platite pentru acel serviciu.

Si acest lucru se realizeaza Fara Intrebari, Fara Stress, Fara Intarziere. Vi se pare fain, nu-i asa? Garantia „Banii Inapoi in 30 de zile” nu se aplica insa  la inregistrarea sau transferul de nume de domenii, deoarece odata inregistrate nu exista posibilitatea sa fie anulate. Intrucat, la randul lor. MegaHost achita contravaloarea lor catre registrar, suma care nu se poate inapoia de catre acesta. Domeniul insa ramane al clientului si il poate folosi in continuare cu orice alt host, fara restrictii din partea megahost.ro. In cazul in care ati beneficiat de o oferta cu domeniu gratuit, contravaloarea inregistrarii acestuia va fi dedusa din suma totala rambursata (practic achitati domeniul si primiti banii inapoi pe hosting).

Unul dintre obiectivele cu care au plecat la drum in 2005, atunci cand a aparut MegaHost.ro a fost acela de a multumi cat mai multi clienti, chiar daca pentru acest lucru trebuie depus mai mult efort. Doar…. pana la urma aceasta este si ideea atunci cand platesti pentru anumite servicii, nu? Sa primesti calitate. Asta este ceea ce ii recomanda pe cei de la MegaHost – CALITATEA!

 

156 de gânduri despre “Gazduire web cu MegaHost

 1. Articol util în aceste vremuri cand multa informatie se gaseste in mediul online este foarte important sa-ți gasești un web host bun si la un preț rezonabil. Pentru bloggeri este excelent recomandat de specialisti în domeniu.

  Apreciază

 2. Un articol interesant care are servicii de calitate la un pret pentru buzunarul oricarei persoane.Apreciez simplitatea prezentarii.

  Apreciază

 3. Foarte util articolul. Chiar aveam nevoie de aceste informatii, intrucat piata e invadata de firme de hosting. Nu sunt specialista in domeniu, asa ca mi-ar fi fost foarte greu sa aleg corect.

  Apreciază

 4. Imi place foarte mult ideea pe care o abordeaza acest articol. Avand in vedere faptul ca nu toata lumea se pricepe foarte bine in acest domeniu, aceasta firma Megahost este foarte utila avand niste preturi decente pentru serviciile pe care le au.

  Apreciază

 5. Gasiti aici atat pachete de hosting entry-level, de 0.99 EUR pe luna destinat blogurilor de mici dimensiuni, cat si pachete mai mari, menite sa reziste atat spike-urilor de trafic cat si unei comunitati constante de vizitatori ai site-ului.

  Apreciază

 6. Un serviciu de hosting în care poți avea încredere, puține firme oferă servicii atât de bune precum cele de la Megahost.Iar pretul hostului e foarte mic intrucat totii care sunt interesati pot platii aceasta suma.Sunt milioane de firme de host dar niciuna la pretul asta atat de rezonabil.Felicitari si mult success incontinuare.

  Apreciază

 7. imi place ,ult ideea acestui articol.imi place deoarece preturile sunt destul de accesibile pentru toate buzunarele si serviciile sunt foarte bune

  Apreciază

 8. Articol surt, la obiect, numai bun pentru începători, care găsesc în el ce voiau să ştie. Foarte bună informaţia cu returnarea garanţiei pentru cele trei servicii specificate!

  Apreciază

 9. Articol util în aceste vremuri cand multa informatie se gaseste in mediul online este foarte important sa-ți gasești un web host bun si la un preț rezonabil. Pentru bloggeri este excelent recomandat de specialisti în domeniu.

  Apreciază

 10. Imi place foarte mult acest articol. Consider ca este de folos incepatorilor unde acesti pot gasi informatiile de care au nevoie.Articolul despre utilitatea hostingului este bine structurat,, iar informafia este precisa.

  Apreciază

 11. Avand in vedere faptul ca nu toti ne pricepem la hosting sau gazduire web, acest articol este binevenit pentru a ne oferi explicatii pertinente in domeniu. Felicitari pentru articol! Util si interesant .

  Apreciază

 12. Pingback: Gazduire web cu MegaHost | My Blog ionutz

 13. Pentru bloggeri este excelent recomandat de specialisti în domeniu.Consider ca este de folos incepatorilor unde acesti pot gasi informatiile de care au nevoie.

  Apreciază

 14. Un articol util, cand multa informatie se gaseste in mediul online este foarte important sa-ți gasești un web host bun si la un preț rezonabil. Felicitari pentru articol!

  Apreciază

 15. Imi place foarte mult acest articol. Articolul este util în aceste vremuri …este foarte important sa-ți gasești un web host bun si la un preț rezonabil.Consider ca este de folos pt incepatori.Articolul despre utilitatea hostingului este bine structurat,, iar informafia este precisa.

  Apreciază

 16. Articol foarte interesant, Megahost dupa cate inteleg este corecta care iti da bani inapoi in termen de 30 de zile daca nu esti multumit de gazduirea oferita

  Apreciază

 17. Un articol interesant care are servicii de calitate la un pret pentru buzunarul oricarei persoane!Felicitari. Consider ca articolul este foarte important pentru persoanele care lucreaza in domeniul de reclama a site-urilor (online advertising), prezinta o firma deosebita, de incredere care ofera hosting pentru site-urile, blogurile care trebuie sa castige o vizibilitate mai ridicata pe internet !

  Apreciază

 18. Articol util în aceste vremuri cand multa informatie se gaseste in mediul online este foarte important sa-ți gasești un web host bun si la un preț rezonabil. Pentru bloggeri este excelent recomandat de specialisti în domeniu.

  Apreciază

 19. Un articol bun si cu informatii utile pentru cei care sunt la inceput.
  Pentru bloggeri este excelent recomandat de specialisti în domeniu.

  Apreciază

 20. Articol util în aceste vremuri cand multa informatie se gaseste in mediul online este foarte important sa-ți gasești un web host bun si la un preț rezonabil.

  Felicitari! Recomand!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s