Gazduire web cu MegaHost

Atunci cand iti faci un blog personal este extrem de importanta Gazduirea Site-ului, de aceea m-am gandit sa va recomand o firma foarte serioasa MegaHost, o firma ce activeaza in industria de web hosting de peste 10 ani.

logo

Gasiti aici atat pachete de hosting entry-level, de 0.99 EUR pe luna destinat blogurilor de mici dimensiuni, cat si pachete mai mari, menite sa reziste atat spike-urilor de trafic cat si unei comunitati constante de vizitatori ai site-ului.

Daca aveti nevoie de Gazduire Web, atunci MegaHost este raspunsul cel mai bun. La MegaHost.ro primesti garantia „Banii Inapoi in 30 de zile” pentru urmatoarele servicii:
– web hosting
– reseller hosting
– VPS hosting

Modul de functionare este extrem de simplu: daca in termen de  30 de zile de la prima comanda a unui serviciu de web hosting, reseller hosting sau VPS Hosting nu sunteti 100% satisfacut de acesta, atunci puteti solicita returnarea integrala a sumei platite pentru acel serviciu.

Si acest lucru se realizeaza Fara Intrebari, Fara Stress, Fara Intarziere. Vi se pare fain, nu-i asa? Garantia „Banii Inapoi in 30 de zile” nu se aplica insa  la inregistrarea sau transferul de nume de domenii, deoarece odata inregistrate nu exista posibilitatea sa fie anulate. Intrucat, la randul lor. MegaHost achita contravaloarea lor catre registrar, suma care nu se poate inapoia de catre acesta. Domeniul insa ramane al clientului si il poate folosi in continuare cu orice alt host, fara restrictii din partea megahost.ro. In cazul in care ati beneficiat de o oferta cu domeniu gratuit, contravaloarea inregistrarii acestuia va fi dedusa din suma totala rambursata (practic achitati domeniul si primiti banii inapoi pe hosting).

Unul dintre obiectivele cu care au plecat la drum in 2005, atunci cand a aparut MegaHost.ro a fost acela de a multumi cat mai multi clienti, chiar daca pentru acest lucru trebuie depus mai mult efort. Doar…. pana la urma aceasta este si ideea atunci cand platesti pentru anumite servicii, nu? Sa primesti calitate. Asta este ceea ce ii recomanda pe cei de la MegaHost – CALITATEA!

 

156 de gânduri despre “Gazduire web cu MegaHost

  1. un articol interesant si de buna caliatate . Are un pret foarte bune web hostul . este un aricol bun pentru tot felul de persoane si incepatori si experimentati .

    Apreciază

Lasă un comentariu