Un acoperis dragut pentru o casuta de vis!

Si iata, casuta noastra, este aproape gata. Am ajuns la acoperis & accesorii. Protejarea cladirii de ploaie, zapada, vant, frig, caldura si soare, la partea superioara a casei, se realizeaza prin rolul si functiunile acoperisului.

Caracteristicile unui acoperis sunt influentate de destinatia cladirii, de traditiile locale si de materialele existente. De exemplu, in Delta Dunarii sunt caracteristice acoperisurile din stuf, in Apuseni cele din sita , iar in Ardeal predomina tigla si forma tuguiata.

Am cautat foarte mult sa gasim un magazin de unde sa luam absolut tot ce avem nevoie pentru acoperis, dar si la un pret bun, avand in vedere cheltuielile mari la care a ajuns ridicarea casutei noastre. De aceea, recomand Depozit-online.ro, unde am gasit tabla de tip Lindab, intr-o nuanta lucioasa.

Untitled

Astfel, am cumparat folia autocondens, pe care am montat-o de jos in sus. Peste folie se monteaza riglele pe directia capriorilor, pentru a permite apei rezultate din condens sa se scurga , si acoperisul sa se ventileze. Perpendicular pe riglele care fixeaza folia anticondens se monteaza riglele de sustinere a invelitorii formata din tigle de tabla sau tigle ceramice.  Operatia urmatoare este montarea tiglelor si olanelor la crestele acoperisului. La partea inferioara a capriorilor se fixeaza carligele pentru jgheaburi. Dupa finisarea la exterior a cladirii, in aceste carlige se prind jgheaburile de colectare a apei care se scurge de pe invelitoare.

Cu instructiunile primite, a fost foare la ureche de montat, mai ales ca sotul meu lucreaza in domeniu, si este si genul care considera ca ceea ce faci tu cu mana ta, este cel mai bine facut.

La Depozit-online.ro gasesti toate accesoriile necesare pentru acoperis din tabla, precum si pentru acoperis din PVC. Atentie, preturile sunt foarte mici, foarte accesibile. Si nu doar produse pentru acoperis gasiti aici; este un magazin online dotat cu fel de fel de necesitati, astfel incat treceti la cumparaturi daca aveti nevoie de materiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s