De unde luam sarma ghimpata cu 4 varfuri la un pret avantajos?

Acum ca a sosit si caldura ne-am hotarat sa mai lucram putin si la casa, si mai ales la gardurile care inconjoara casa. Pentru a face acest lucru, in primul rand avem nevoie de sarma ghimpata cu 4 varfuri, necesara la securizarea gardurilor din plase. La o simpla cautare pe net, am gasit o oferta buna la Est Metalcab,  o echipa tanara si dinamica care si-a propus sa dezvolte un business serios in domeniul fabricarii si distributiei produselor din sarma.

Cine este Est Metalcab?

Societatea s-a infiintat in anul 2009, insa activitatea este din anul 2006, dar era doar un hobby, cu un spatiu de lucru foarte mic si o masina de plasa cu operare manuala, care nu era insa destul de productiva. Comenzile erau destul de numeroase, intrucat produceau doar dimensiuni de plase de gard, comenzi care nu erau preluate de producatorii mai mari.

Din anul 2011 s-a inceput comercializare si a altor produse din sarma, cum ar fi panouri bordurate zincate sau panouri gard plastifiate, precum si sarme, cuie in toata gama de dimensiuni.

Insa cea mai mare dezvoltare a cunoscut-o in anul 2012, in momentul in care firma a achizitionat o masina de transport marfa, a creat un birou si a marit spatiul de productie si de depozitare.

In anul 2013 a avut loc achizitionarea a doua masini automate pentru impletit sar,a, crescand astfel considerabil capacitatea de productie. In acelasi timp, s-a inceput si procedura de stocare a marfurilor, ceea ce a dus la reducerea timpului de onorare a comenzilor.

Principalul obiectiv!

Principalul obiectiv este acela de a ajuta clientul sa aleaga produsele care i se potrivesc cel mai bine pentru constructia de garduri din sarma. Se adreseaza atat persoanelor fizice, utilizatorului final, cat si firmelor si institutiilor care au nevoie de solutii complete in construirea gardurilor si a imprejurarilor. Se axeaza in special pe cel mai bun pret in raport cu calitatea produselor.

Detalii sarma ghimpata

Sarma ghimpata tip YOWA, are ghimpi cu patru varfuri prinsi intre cele doua fire ale rasucirii principale. Sunt de doua tipuri: sarma ghimpata zincata termic si sarma ghimpata neagra, avand drept utilizare pentru imprejurimi din  sarma ghimpata si la securizarea gardurilor din plase. Se livreaza la bobine de 100 sau 200 metru liniari.

Si pentru ca isi doreste sa dezvolte productia si pe alte produse, Est Metalcab urmeaza sa achizitioneze si alte utilaje. Distribuirea produselor se face in mare parte in zona Ardealului, mai ales in orasele Bistrita, Cluj-Napoca, Alba Iulia si in zonele vecine ale acestora. Societatea are in plan sa achizitioneze si cateva mijloace de transport, pentru a raspunde mai bine la nevoile clientilor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s