Importanța săpunurilor bio!

De când sunt mămică, prioritățile din viața mea s-au schimbat; sănătatea este acum pe primul loc – a fetelor, a mea, a soțului. Produsele de îngrijire a pielii își dublează prezența de la o zi la alta; nu te poți hotărî ce să alegi, care este mai bun și care nu afectează tenul.

Săpunurile reprezintă produsele cosmetice cel mai des folosite de consumatori. Multă lume se plânge de efectele negative ale acestora asupra pielii  – crăparea și iritarea pielii. Motivul este conținutul de substanțe chimice, care rănesc pielea. Soluția este gama de săpunuri bio de la Boxi, cutia cu produse bio. Boxi vă invită să alegeți dintr-o gamă de săpunuri bio lichide și solide, cu diverse arome, special concepute astfel încât să asigure hidratarea, hrănirea și curățarea profundă a pielii, datorită ingredientelor naturale, fără compuși sintetici.

Săpunurile bio, pe lângă faptul că hidratează și catifelează pielea, sunt dedicate persoanelor cu pielea sensibilă sau hipoalergice. Săpunurile sunt făcute din uleiuri vegetale și esențiale % pure, glicerină și grăsimi naturale. Iată câteva dintre săpunurile recomandate de Boxi:

Săpun natural cu miere și gălbenele. Mierea conține tot ce este mai prețios de la flori, fiind un remediu natural minunat de curățare și tonifiere a pielii. Are un efect intens hidratant și de conservare a tinereții epidermei, transformând-o într-un răsfăț delicios pentru piele. Prin efectul tonic al gălbenelelor, circulația sângelui este îmbunătățită. Gălbenelele au proprietăți antibacteriene, anti-inflamator, antiseptic, calmând iritațiile și cicatrizând celulele afectate. Săpunul bio cu miere și gălbenele crează o barieră împotriva microbilor.

sapun-natural-cu-miere-si-galbenele_2053l.jpg

Săpun bio cu lavandă și ulei de argan. Este un săpun certificat de Ecocert. spală eficient și hidratează pielea, aceasta rămânând suplă și catifelată. Face spumă delicată, catifelată, nu usucă pielea, având un parfum plăcut de lavandă. Este ideal pentru îngrijirea cotidiană a pielii.

sapun-bio-cu-lavanda-si-ulei-de-argan_2111l

Săpun natural cu glicerină și lemn de trandafir. Este un săpun bogat în uleiuri esențiale de bergamotă, lemn de trandafir, geraniu și cedru de Virginia, conferind un parfum natural și discret pielii. Conținutul bogat în glicerină oferă pielii hrănire, catifeare și hidratare.

sapun-natural-cu-glicerina-si-lemn-de-trandafir_1974l

Avantajele folosirii săpunurilor bio sunt nenumărate: nu provoacă alergii, nu lasă pete sau urme, pielea este curată și protejată, pot fi folosite si pentru bebeluși datprită ingredientelor % naturale, pielea se menține frumoasă și sănătoasă.

Dacă vreți să vă convingeți de calitatea produselor bio, vizitați Boxi, cutia cu produse bio!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s