Un job interesant – videochat in Bucuresti

Intrucat si parerea romanilor s-a schimbat despre videochat, as dori sa va prezint un loc de munca sigur, pe care foarte multe tinere si, de ce nu, si tineri il imbratiseaza. Este vorba despre videochat in Bucuresti. Daca esti studenta si ai nevoie de venituri suplimentare pentru a te intretine in Bucuresti, dar in acelasi timp nu iti permiti un job full-time, pentru ca nu iti permiti sa lipsesti de la cursuri, atunci Black Studio este solutia. Vrei o masina noua, dar nu ti-o poti permite? Visezi la o casa a ta si numai a ta? Iti doresti sa nu mai depinzi de parinti? Daca raspunsul tau la toate aceste intrebari este DA, atunci Black Studio este solutia.

De ce Black Studio?

Pentru ca aici gasesti foarte multe avantaje, cum ar fi:

 • bonus la angajare de 500 $
 • salariu fix de pana la 2000 de lei/luna
 • comision de pana la 70 %
 • conditii legale de munca
 • bonus de prezenta de 50 $
 • posibilitatea unui program lejer si flexibil
 • bonus de competitivitate de 300 $

Pare interesant, nu-i asa? Fiind unul dintre putinele locuri de munca unde puteti castiga un salariu mediu intre 1000 si 3000 $/luna, aceasta in functie de performantele obtinute, beneficiati si de un program extrem de flexibil, iar experienta in domeniul videochat-ului nu este necesara. Puteti ajunge un model foarte bun si apreciat fara aceasta experienta, care in toate celelelalte domenii este mai mult decat necesara.

Acesta este un loc de munca in care faci bani relaxata, te distrezi si faci parte si dintr-o echipa deosebit de simpatica.

Ce ofera Black Studio?

In zona Piata Victoriei s-a deschis cel mai modern studio profesional de videochat din Romania, avand o suprafata de peste 400 mp, dotat cu aer conditionat, bucatarie utilata, curte interioara, vestiare proprii, spatii de fumat si de relaxare, servicii de menaj.

Salariul este platit odata la 2 saptamani, avand posibilitatea de a alege grila de salarizare dintre cele 2 propuse:

 • fixa si garantata
 • procentuala, cu posibilitatea de a atinge 70 %

Primesti permanent training profesional, acesta fiind oferit de persoane specializate, cu scopul de a iti maximiza efortul personal, precum si venitul.

Angajarile sunt legale, primind carte de munca/contract de colaborare, asadar un loc de munca sigur si stabil.

Esti susutinuta prin aparatura si camere video profesionale, lumini profesionale, un stilist personal, precum si outfit-uri de calitate.

Un job de model videochat la Black Studio reprezinta renuntarea la grija pentru ziua de maine, pentru plata chiriei, a studiilor.Astfel, cu Black Studio ai libera trecere la sesiuni interminabile de shopping, doar apeland la un videochat in Bucuresti.

 

Reclame

Un gând despre “Un job interesant – videochat in Bucuresti

 1. Este foarte important pentru tinere sa se angajeze la un studio de videochat profesionist, deoarece piata este invadata de afaceri la negru sau la gri, care nu le respecta modelelor drepturile. Le recomand sa se intereseze farte bine de istoria respectivului studio, sa verifice reputatia lui si de-abia apoi sa mearga la interviu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s