New wishlist from CNDirect!

Afara ploua…este o vreme mohorata, care te duce cumva spre depresie. Si ca nu cumva sa cad in depresie…Doamne fereste, n-am voie cu doi pitici pe langa mine, haideti sa va arat ce am comandat de la CNDirect.

In primul rand, cum v-am obisnuit deja, o rochita pentru Ante…Sa nu credeti ca doar ei ii cumpar, nuuuu…doar ca pentru bebeline nu prea sunt si ea are oricum foarte multe rochite si fustite, unele ramase de la Ante, purtate doar o data sau de 2 ori, altele noi, luate de mine pentru ea…ea creste mult mai repede decat Ante si chiar nu este nevoie sa aiba 30 rochii sau mai multe. Aceasta rochita pe care am luat-o pentru Ante are o reducere mai mult decat consistenta, undeva la 84 %, eu luand-o cu un pret mic, foarte mic, doar 4.49 $. Este o rochita cu imprimeu cu floarea soarelui, foarte frumoasa. Sunt extrem de curioasa de material si sper sa am placuta surpriza sa fie exact ca cea pe care abia am primit-o.

SV014345-G

Eu nu am baietel, dar nepotul meu – baiatul surorii mele este pentru mine exact ca si baietelul meu. Daca data trecuta am luat pentru surioara lui o rochita mega frumoasa, acum am hotarat sa ii iau si lui un costumas format din tricou cu vesta si pantalon scurt, care sper sa ii placa si sa ii vina bine.

SV020053-G

Am descoperit pe site o pereche de sandale pentru mine extrem de cochete, si cu un pret care la noi sigur nu le-as fi gasit, o reducere de 72%…Sunt roz, cu floricele, sunt perfecte pentru zilele de vara insorite, pentru plimbarile in parc cu piticele.

17431-G

Pentru prima data am hotarat sa iau ceva si pentru casa – un stick decorativ pentru sufrageria mea, care mi s-a parut destul de interesant si de simplu.

SV016550-G

Toate acestea au costat putin peste 27 $. Daca va plac achizitiile mele si vreti sa aveti parte de reduceri substantiale de pret, nu ezitati sa intrati la CNDirect si sa va alegeti produsele preferate.

13 gânduri despre “New wishlist from CNDirect!

Lasă un comentariu