Blogatu.ro a lansat o emisiune despre gadget-uri!

Astăzi am avut plăcerea de a urmări o emisiune cu și despre gadget-uri. Marius Călugăru de la Blogatu.ro a lansat o emisiune cu și despre gadget-uri – Testarea. În prima emisiune, ne vorbește despre castile Bluetooth Vetter Clear Soundtastatura Logitech K 400+mouse-ul Logitech MX2 Alienware și tableta ALLVIEW VIVA H801.

Căștile Bluetooth Vetter Clear Sound –  un gadget care se conectează la orice device, indiferent că folosește sistemul de operare Android sau iOS, prin intermediul conexiunii Bluetooth. Acestea redau sunetul cu o calitate incredibilă și au o greutate de numai 11.5 g. Au încorporate un microfon care le permite să lanseze apeluri de tip handsfree. Căștile se încarcă prin intermediul unui cablu micro USB care poate fi conectat la orice laptop sau PC.

Tastatura Logitech K 400+ este ideală pentru cei care au smart TV sau doresc să o folosească pentru laptopuri și pc-uri. Tastele sunt bine definite și sunt foarte ușor de apăsat. Tastatura poate fi folosită de la o distanță de maxim 10 m de device. Are o greutate de doar 390 g împreună cu bateriile. Folosește 2 baterii tip AAA.

Pentru cei care au mai multe device-uri este recomandabilă folosirea mouse-ului Logitech MX2 Alienware, care are atât conectivitate wi-fi, cât și Bluetooth. Putem seta într-un mod foarte simplu conectarea la un device sau la altul. Mousul este ergonomic.

Tableta ALLVIEW VIVA H801  este surprinzător de ușoară având în vedere dimensiunile pe care le are. În cutie găsim: certificatul de garanție, tableta, manualul de utilizare, o licență Bitdefender Mobile Security pentru Android, cablul microUSB și încărcătorul.  Printre cele mai importante caracteristici se numără: procesor Quad Core, ecran IPS de 8 inchi, memorie RAM de 1GB, conectivitate 3G și foarte important pentru cei care vor să călătorească foarte mult, un receptor GPS.

Vă recomand Testarea, o emisiune deosebit de interesantă. Eu sincer abia aștept cea de-a doua emisiune, să vedem ce mai testează Blogatu, ce ne mai recomandă. Pentru a fi la curent cu cele mai noi review-uri și unboxing-uri, vă recomand să vă abonați la canalul de Youtube TestArea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s