Curatenia se pastreaza cu lavete profesionale!

Cea mai importanta este curatenia, pentru sanatatea noastra, dar si pentru estetica casei. Pentru a avea o casa curata, indiferent ce solutii de curatenie foloseste, intervine importanta folosirii lavetelor, si nu orice laveta, ci lavete profesionale.

logo-top1

Lavetele din bumbac indeplinesc in acelasi timp doua roluri importante la igienizare; in primul rand inlatura eficient petele si in al doilea rand, absorb rapid lichidele, lasand suprafata curatata uscata si curata. De aceea lavetele profesionale sunt recomandate in orice situatie, unde este nevoie de igienizare, fie ca este vorba de curatenie casnica sau de cladiri de birouri, spatii institutionale sau chiar industriale.

Atat in ceea ce priveste mentinerea curateniei in sectorul rezidential, dar mai ales cu precadere in sectoarele de prelucrare sau industriale, lavetele sunt foarte utile pentru  mentinerea igienei.

De ce am ales laveteonline?

Am ales laveteonline, intrucat piata se orienteaza atat spre calitate, cat si spre un pret mai mic, astfel se pune la dispozitia clientilor un raport calitate-pret competitiv.Astfel,  Milenium Shopping are cel mai mic pret pentru lavetele vandute in sistem en-gross sau la dimensiunile solicitate de catre client.

Milenium Shopping vizeaza satisfacerea exigentelor clientilor in ceea ce priveste misiunea curateniei, oferind solutii in acest sens chiar si in mediul online, pe laveteonline.ro.

De asemenea, Milenium Shopping  pune la dispozitia clientilor sai si o gama de haine second hand, fiind lider pe piata romaneasca si unul din cele mai mari depozite de distributie de haine second hand sortate si lavete din bumbac, cu sediul in Uricani, judetul Hunedoara.

Lavete din bumbac la 2 kg

Gasiti in jur de 70 de bucati, in sacul de 2 kilograme, lavetele fiind din bumbac 100%, cu o rata de absorbtie de minim 300 %, care pot fi spalate si reutilizate cu succes. Au un aspect comercial placut, fiind ideale pentru curatarea oricarui tip de suprafata.

Pe langa sacul de 2 kg, puteti cumpara lavete din bumbac la sac de 4 kg, continand aproximativ 140 de bucati de lavete din bumbac, dar si la sac de 10 kilograme, continand in jur de 200 de bucati de lavete din bumbac.

De retinut este faptul ca, lavetele din bumbac sunt recomandatate si pentru faptul ca ele pot fi reutilizate, bumbacul curatandu-se foarte usor, laveta avand astfel un plus pe partea de rezistenta si refolosire.

Cum puteti comanda?

Pe pagina principala exista un formular de comanda, unde trebuie sa completati cu datele dvs personale: numele societatii comerciale, date despre societate, adresa dvs de email, numarul de telefon la care puteti fi contactat, tipul de laveta pe care il alegeti(la sac de doua, patru sau zece kilograme; puteti selecta mai multe produse trebuie sa tineti apasata tasta CTRL), numarul de bucati si aveti o rubrica speciala, in cazul in care doriti sa transmiteti informatii suplimentare.

De asemenea, pentru mai multe informatii, puteti suna la numerele de telefon 0751 166 880 si 0751 516 165, sau trimiteti un email la adresa de email mileniumshopping@yahoo.com.

Comenzile sunt livrate prin curier rapid Urgent Curier in termen de 24 de ore dupa confirmare. Transportul este asigurat pe intreg teritoriul Romaniei, iar costurile de livrare va sunt comunicate de catre Departamentul de Vanzare.

Indiferent de solutiile folosite la curatat, fara lavetele profesionale potrivite nu veti fi 100% multumiti!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s