Golden Tulip – reușită garantată în afaceri

8888-golden-tulip-times-300x107

Iar s-a făcut dimineață…luni…începe o nouă săptămână, iar eu nici nu știu când a trecut weekendul. Îmi beau cafeaua tare, fierbinte, cu speranța că mă voi trezi mai repede și că voi reuși să rezist 8 ore lungi la birou, îmi iau geanta și alerg spre serviciu. Ajung la birou, îmi salut colegii, care remarc că au aceeași mină ca a mea, murmurând un „bună dimineața” încet.

Mă așez în fața laptopului, îl pornesc și imediat primesc un email. Curioasă, îl deschid și citesc: „Având în vedere că am lucrat la acest proiect 1 an, am testat foarte multe probe și mostre în căutarea celei care să respecte dorințele echipei și să ne reprezinte cel mai bine, consider că ție, cea care ai găsit esența potrivită, iți revine marea onoare de a organiza lansarea acestui parfum, The Sky.”

Hmmm…sună bine…marea onoarea, dar…cu ce se mănâncă această organizare? Nu prea știu nimic de lansarea unui parfum. Trebuie să mă documentez; și asta trebuie făcut cât mai repede. Timpul curge…tic..tac… Indiferent dacă sunt 20 sau 2000 de invitați, să creez un eveniment memorabil, impresionant și de neuitat, ei bine, asta poate fi în egală măsură nu doar o provocare, ci și o chestiune descurajatoare, din cauza solicitărilor organizatorice de tot felul la care mă va supune.

În primul rând, va trebui sa îmi fac un plan „de bătaie”, plan de la care să nu mă abat…aceasta a fost prima sugestie oferită de către colegul meu de birou, când m-a văzut atât de descurajată. Mai întâi data la care urmează să aibă loc lansarea parfumului…foarte important, va trebui să mă asigur că această dată nu intră în conflict cu alte evenimente.

Doar cerul este limita atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment, așa încât va trebui să mă asigur că pot concepe un buget cât mai real și mai eficient, iar asta de la bun început! Un amănunt extrem de important: locația. Este imperios necesar ca lansarea parfumului să aibă loc în locția cea mai potrivită cu putință. Oferta de locații este extrem de generoasă în prezent și contează să fii inspirat în alegerea ei. Cred că din nou am pus fața aceea de „nu mă mai joc”, că îl și aud pe Marian spunând:

  • Dacă dai o cafea tare, îți vând un pont cu privire la un hotel din București, unde te poți bucura de serviciile unor profesioniști pentru o lansare ca la carte
  • Păi…dau și două, numai să mă ajuți cu alegerea localului….știi că nu ies atât de des în oraș, așa încât îmi este chiar imposibil să aleg 😦
  • Am fost acum câteva luni la o prezentare, care a avut loc în sala de conferințe „Ronda” a hotelului Golden Tulip Times și am fost extrem de impresionat de aceasta. Face parte din cele 3 sali ale centrului de conferințe, proiectat special astfel încât să ofere un maximum de flexibilitate. „Ronda” este perfectă pentru lansări de produse, exact ceea ce cauți tu, dar și pentru conferințe, simpozioane, training-uri, prezentări, coctailuri, în special datorită construcției în semicerc. 

12088125_10153670546375561_4043830118746296739_n

Dar cel mai bine ar fi să îi suni. Stabilești o întâlnire, te convingi și de sală și pui la punct toate detaliile cu ajutorul echipei de profesioniști de aici. Dacă se mândrește cu ceva hotelul Golden Tulip Times, sigur o face cu gama completă de servicii ireproșabile și cu arhitectura aparte.

Așa fac…pun mâna pe telefon și încep să vorbesc:

  • Sala de conferințe Ronda…este perfectă pentru 80-100 de persoane…din informațiile primite, am înțeles că dotarea modernă, lumina naturală și personalul mai mult decât calificat, fac ca această sală să fie locația perfectă pentru evenimentul pe care îl organizez.

imageronda_2_0

Restaurantul Good Old Times îmi recomandați pentru cină? Aha…ok…da, până în 100 de persoane. Aranjamentul mesei…aș vrea ceva simplu, dar rafinat. Chef Titi și echipa sa de master-chefi se vor ocupa de prepararea unei cine gustoase, alături de cea mai bună selecție de vinuri românești. oferind o experiență culinară de neuitat. Decorul elegant, modern și minimalist va impresiona cu siguranță invitații, care se vor distra, ducând lansarea mea pe culmile succesului.

photo

Vom avea câteva persoane pentru care vom apela la serviile de cazare de la hotel…mă puteți ajuta cu mai multe detalii și aici, vă rog? Camerele au conexiune internet, aer condiționat, sunt mobilate modern, în culori odihnitoare…este perfect. Exact ceea ce căutăm astfel încât invitații să se bucure de un confort maxim.

Urmează să stabilim celelalte detalii mâine la ora 10:00 când ajung la dvs, și tot atunci să stabilim și meniul cinei.

imagedk3_0

Am închis telefonul, satisfăcută, mi-am pus picioarele pe birou, mâinile sub cap…și m-am uitat la Marian: „Piece of cake….nu știu de ce m-am agitat…hotelul Golden Tulip Times face toată treaba în locul meu!”

Acum că am terminat cu partea cea mai grea, să trecem la ce știu eu să fac mai bine…la promovare, invitații și restul lucrurilor mărunte care trebuiesc puse la punct. Poate primesc și un post mai sus cu ocazia asta…deși știu că nu îl merit, meritul este total al hotelului Golden Tulip Times. 

……….

  • Și dragă Marian, nu….nu am uitat de cafeaua pe care ți-o datorez….așa că, în pauza de masă, te invit să o savurezi la etajul 10 al hotelului Golden Tulip Times, la clubul Skyline, bucurându-ne în același timp de o minunată perspectivă panoramică asupra împrejurimilor. După ce am vizitat hotelul și am pus la punct toate detaliile, am savurat o cafea delicioasa aici și am rămas profund impresionată de domul de sticlă.

20855062

Acest articol participă la proba nr 11 din Spring SuperBlog 2016.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s