Artizanat pe sticl – de la Kult Art Fusion

Sticla fuzionată  poate decora propria noastra casă, afacerea sau chiar mediul în care trăim.

Unde putem gasi artizanat pe sticla?

Eu am descoperit pe internet KULT-ART FUSION SOCIETATE COOPERATIVĂ, avand ca principalul nostru obiectiv este incluziunea activă a grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilități, persoane de etnie rromă, persoane care trăiesc din venit minim garantat, familii monoparentale, familii cu mai mult de 2 copii) prin crearea de locuri de muncă, calificare, reinserţie pe piaţa liberă a muncii și dezvoltarea de servicii noi în cadrul SES. Dar nu doar atat….tot personalul calificat de aici lucreaza pentru satisfacerea nevoii de frumos, prin redefinirea artei sticlăriei.

Sticla fuzionată KULT-ART este rezultatul pasiunii a 8 persoane, un manager, 1 specialist prelucrare sticlă și coordoonare echipă sticlari, 1 specialist decorator produse de sticlă și 5 angajați persoane care aparțin grupurilor vulnerabile.

Ce produse putem cumpara de aici?

Aici gasim bijuterii, decoratiuni si platouri, atent lucrate, cu maiestrie si foarte multa rabdare.  Foarte multe produse, numai bune de dat cadou. 🙂

Nu degeaba se spune ca femeile sunt de pe Venus, iar barbatii de pe Marte. De cele mai multe ori, liniile gusturilor celor doua specii nu se intersecteaza niciodata. De aceea ti se intampla sa cumperi cadoul ideal pentru iubit, cel putin din punctul tau de vedere, pentru ca trei zile mai tarziu sa constati cat de bine ii vine prietenului tau caciula din blana cu urechi aleasa de tine. De ce? Pentru ca pur si simplu ai cumparat un cadou care sa-ti placa tie. Gresit. Era ziua lui de nastere, cadoul trebuia sa fie pe placul lui. Deci…

Cadourile au semnificaţii destul de importante pe care mulţi dintre noi nici nu le bănuiesc.

Cravata, de exemplu, este un cadou intim. Se poate oferi doar unui bărbat apropiat din familie: iubit, logodnic, fiu, tată, frate. Nu se oferă niciodată şefului, vecinului, colegului. Asta dacă nu cumva, sunteţi foarte apropiaţi şi ştii că este, exact, ce şi-ar dori. În România, am observat, că acest „obiect” nu se află pe nicio listă de cadouri. Curios. Cravata îţi conferă clasă,eleganţă, prestigiu. Evident, nu dăruieşti o cravată cuiva care nu a purtat şi nu va purta în viaţa lui. De aceea eu consider ca un artizanat e sticla este cel mai deosebit cadou si, de asemenea sigur de reusita.
la Shopping City Suceava, cu ocazia Targului de martisor, i-am intalnit pe Kult-Art Fusion. Vestitor al primăverii, un cadou realizat din sticlă fuzionată poate scoate din anonimant orice încăpere. Iar primăvara a adus și prețuri speciale. Începând cu 26 februarie,  KULT-ART FUSION vă prezintă produsele unicat, lucrate manual în atelier.

Târgul de Mărțișor urmăreşte să promoveze arta şi tradiţia creativă din Bucovina, precum şi produsele confecţionate de artizani şi meşteri populari (produse care vin în întâmpinarea cererii locuitorilor din municipiul Suceava, dar şi a turiștilor care vizitează județul în această perioadă). Mărțișărul a reunit meşteri ai lemnului, încondeietori de ouă, confecţioneri de costume şi podoabe populare, dar și ceramiști, artiști în sticlă și artiști  creatori de mărțișoare!

20160226_135612

A fost un targ deosebit de unde cu siguranta nu puteai pleca cu mainile goale!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s