Minions

Duminica ce vine avem o alta animatie la fel de interesanta. Nu am vazut-o pana acum, dar m-am uitat la trailere pe internet. fetita mea ii cunoaste, bineinteles…cine nu a auzit de minioni?

Povestea MINIONILOR, creată de Universal Pictures și Illumination Entertainment, își are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-și păstreze în viață acei stăpâni, de la T. Rex, la Napoleon, așa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească, și sunt afectați de o depresie profundă.

Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși.

Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, până la urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock, laureată cu Oscar), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii vor călători din înghețata Antarctică până în New Yorkul anilor ’60, ajungând în final în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare!

Minionii vor fi însoțiți în aventura lor de Herb Overkill, savantul nebun soț al lui Scarlet, căruia îi dă voce JON HAMM (TV’s Mad Men, Bridesmaids), Walter Nelson, patriarhul găștii de ticăloși, căruia îi dă voce MICHAEL KEATON (Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance), Toy Story 3), Madge, consoartă într-ale ticăloșiilor a lui Walter, căreia îi dă voce ALLISON JANNEY (serialul TV The West Wing, Finding Nemo), profesorul Flux, inventatorul primei mașini a timpului din lume, și paznic al Turnului unde se află inestimabilele bijuterii ale Reginei, cu vocea lui STEVE COOGAN (Despicable Me 2, Philomena), Regina Elisabeta a II-a, căreia îi dă voce JENNIFER SAUNDERS (serialul TV Absolutely Fabulous, Shrek 2), și naratorul acestei călătorii cum nu am mai văzut, a cărui voce e dată de GEOFFREY RUSH (The King’s Speech, seria Pirates of the Caribbean).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s