Vitacor-Plus de la doctor rath – un plus de energie!

Te simţi lipsit de energie, eşti mai tot timpul obosit sau răcit? Te-ai hotărât să urmezi o cură cu vitamine, fiind convins că asta îţi va face bine. Ştii însă ce sunt vitaminele? Si unde sa le gasesti?

Vitaminele au fost descoperite de-abia la începutul secolului al XX-lea. La vremea respectivă erau descrise cazuri de carenţe totale, precum scorbutul, o boală mortală cauzată de lipsa vitaminei C, de care sufereau în principal marinarii de cursă lungă care nu consumau deloc fructe şi legume. Vitaminele au fost de atunci definite: substanţe esenţiale vieţii, care trebuie luate obligatoriu din alimentaţie.

Vitaminele sunt substanțe chimice organice necesare în cantități mici pentru ca organismul să fie sănătos. Majoritatea vitaminelor nu pot fi sintetizate de către organism, deci ele trebuie obținute din alimentație.

Unde le gasim?

Dr.Rath Health Programs se numără printre  companiile producătoare de suplimente alimentare, proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul independent de cercetare. Institutul din Santa Clara, California,se află printre centrele de frunte din întreaga lume  în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice, acordandu-se o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices).

Vitacor-Plus de la doctor rath este o Formulă de Bază din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath dezvoltată în scopul suplimentării alimentației zilnice atât la tineri cât și la vârstnici.

01_basis_VitacorPus_90_Dose_RO.png

De ce este atat de bun Vitacor Plus?

Ingredientele din Vitacor Plus™ susțin metabolismul celular simultan în mai multe moduri și anume:

* Contribuind la susținerea funcției normale a sistemului imunitar, cu ajutorul acidului folic, vitaminei A (beta-caroten), vitaminei D, vitaminei C, seleniului și cuprului.

* Contribuind la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, cu ajutorul vitaminei E, vitaminei C, vitaminei B2, zincului și seleniului.

* Susținând metabolismul normal al energiei cu ajutorul vitaminelor B (B1, B2, B3, B5, B6 și biotină), magneziului și vitaminei C

* Ajutând la formarea colagenului cu ajutorul vitaminei C și susținând astfel funcționarea normală a vaselor de sânge, oaselor și cartilajelor, gingiilor, dinților și pielii.

* Contribuind la funcționarea normală a sistemului nervos, cu ajutorul vitaminelor B1, B2,B3, B6 și B12.

Un organism poate supraviețui pentru un timp fără vitamine, deși deficitul prelungit de vitamine poate duce la boli, de obicei dureroase și potențial fatale. Rezervele organismului de vitamine pot varia foarte mult; un adult poate avea un deficit de vitamina A sau B12 de un an sau mai mult înainte să se apară vreo boală, în timp ce vitamina B1 din rezerve nu rezistă mai mult de două săptămâni.

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s