Yesstudio.ro

Ai reusit sa intri la o facultate de stat, dar cheltuielile depasesc bugetul alocat tie de catre parinti? Nici o problema, daca ai intre 18 si 30 ani, yesstudio.ro te invita sa faci parte dintr-o echipa tanara, dornica sa demonstreze ca poate mai mult, ca reuseste sa faca ce poate altora le-a luat ani si ca toate astea se pot realiza cu calm, respect si zambind.

De ce Yesstudio.ro?

Pentru ca ….crede si traiesc prin exemplu, prin munca si training in echipa, fie ca e unul personal de la trainer la model sau sedinte tematice cu tot stuff-ul , cu mai multe modele odata sau vorbim chiar de team building-uri. Iesirile cu toti pentru instruire sau dezvoltare, dar si ce e de asemeni foarte important pentru cunoastere, atat pe noi insine, cat si intre colegi,pentru a avea acea familie si acel mediu pe ni-l dorim cu totii, a avea succes si a obtine tot ce ne-am dorit – aceasta este foarte important pentru  studioul Y.E.S.

Care este modelul perfect pentru YES?

  • nu trebuie sa aiba experienta, intrucat va fi modelata aici
  • sa cunoasca limba engleza la un nivel avansat si sa aiba o asimilare rapida pentru limbile straine
  • sa ii placa munca in echipa
  • sa fie joviala, glumeata, comunicativa si plina de viata
  • sa inteleaga ca fara munca multa nu se ajunge la castiguri mari

In cadrul studioului Y.E.S trainingul , investirea in dezvoltare profesionala si personala a angajatilor este cea mai importanta activitate. Aveti la dispozitie 3 tipuri de training:

Training face to face:

Implica contactul direct intre Trainer si Model. E esential ca echipa si modelul sa se cunoasca reciproc , sa vorbeasca deschis si sa ceara feed-back la sfarsitul fiecarei ture.
Ti se vor da tutoriale personalizate , grafice bazate pe activitatea ta ( in ceea ce conteaza timpul online si eficientizarea lui ) , idei de activitati sau jocuri  –  le poti face pt a pastra interesul persoanei cu care vorbesti ,etc .
Toate astea vor fi date si explicate individual de catre studioul YES fiecarul model in parte.

Training de grup:

Este una din cele mai amuzante metode de Training deoarece  se invata din greselile „altora” cum sa fie evitate sau cum sa se eficientizeze anumite situatii. Se vor prezenta situatii sau scenarii de care te poti lovi si se va cauta  rezolvarea cea mai benefica.
Subiectele mai generale sau chiar ABC-ul e cel mai bine invatat in Trainingul de grup.

Training in timp real:

Este adevarat ca uneori chiar si un model cu vechime are goluri de imaginatie sau pur si simplu nu stie cum sa se confrunte cu o anumita situatie. De aceea primesti idei, atunci cand intri intr-un impas. Modelele care vor beneficia cel mai intens de acest training sunt cele noi.
Pentru ca echipa YES considera ca este important caracterul angajatei, fiecare fata va avea un training specific categoriei pe care lucreaza cat si orientat personalitatii ei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s