Un contabil bun din Bucuresti

V-ati deschis o societate cu raspundere limitata sau aveti un PFA sau o intreprindere individuala? Felicitari….de astazi sunteti patron, dar…sa nu omiteti ce este cel mai important pentru societatea dumneavostra: un contabil…si nu orice contabil. Daca sunteti din capitala, va recomand un contabil bun din Bucuresti.

suntem-o-firma-de-contabilitate

Cu peste 20 ani de experienta, Contabuc ofera solutii eficiente de contabilitate, resurse umane, fiscalitate, evaluari si analize financiare, special adaptate domeniului de activitate al fiecarui client.

De ce recomand Contabuc?

 • Experienta de cei 20 ani in domeniul financiar-contabil ii recomanda ca unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu
 • Serviciu de CONSULTANTA ON-LINE SI TELEFONICA intre orele 10.00-18.00, gratuit pentru clienti
 • Fidelizarea clientilor prin serviciile de inalta calitate si profesionalismul cu care implementeaza proiectele.
 • Control intern specializat oferit de doamna Monea Mihaela – director general al societatii, un expert contabil judiciar cu o experienta de 20 ani
 • Ofera serviciu de colectare al documentelor de la sediul clientilor
 • Ofera training pentru salariatii clientilor in domeniul financiar, resurse umane, fiscalitate
 • Ajuta la reglarea situatiei pe platitor cu ANAF, obtinerea de certificate de atestare fiscala

Acestea..si multe altele, recomandari pe care le gasiti pe site-ul Contabuc.ro. Expertii de aici incearca intotdeauna sa construiasca o relatie de incredere cu toti clientii  pentru a crea parteneriate pe termen lung, benefice pentru ambele parti.

Ce servicii ne ofera Contab?

Contabuc ne ofera Servicii de  Contabilitate in  Bucuresti la standarde inalte, echipa  fiind formata din contabili acreditati CECCAR.

O afacere in continua expansiune este cheia succesului pentru orice antreprenor. De aceea este important sa folosim timpul in mod cat mai eficient, acordand o atentie sporita activitatilor care aduc bani in afacerea noastra. A

Contabuc ofera servicii de contabilitate financiara, intocmirea si depunerea declaratilor si a bilanturilor, mentine relatia cu Administratia financiara si ofera asistenta la controalele realizate de organele fiscale.

 Retineti: CU CONTABUC SCAPATI DE GRIJA CONTROALELOR ANAF, ITM; iar pentru firmele nou infiintate, prima luna este gratuita.

Contabuc vine in intampinarea firmelor care isi doresc:

 • Maximizarea profitului
 • Controlul permanent asupra fluxului de bani
 • Situatii contabile la zi si rapoarte lunare
 • Consultanta pentru reducerea costurilor si a impozitelor

Contabilitatea si fiscalitatea firmelor da multor oameni de afaceri batai de cap, de aceea este recomandat ca aceasta activitate sa fie lasata in seama specialistilor. Aici veti descoperi servicii profesionale, consiliere si sprijin nelimitat pentru afacerea dumneavoastra.

O echipa de specialisti

Persoanele care alcatuiesc echipa Contabuc sunt dedicati in totalitate fiecarui proiect, indiferent de marimea sau provocarile acestuia. Contabilii profesionisti isi concentreaza atentia zilnic asupra intelegerii mediului de afaceri, a viziunii si a nevoilor de care dispun clientii, scopul fiind acela de a gasi solutii personalizate pentru fiecare companie in parte. Orice proiect din cadrul firmei de Contabilitate din  Bucuresti se desfasoara in conformitate cu standardele nationale si europene.

Echipa Contabuc este formata din contabili cu experienta relevanta, contabili acreditati CECCAR, pregatiti corespunzator pentru diversele situatii, gasind mereu solutia optima pentru dumneavoastra si oferindu-va contabilitate la un nivel inalt de profesionalism.

Apelati cu incredere la Contabuc pentru un contabil bun din Bucuresti  la preturi avantajoase, pentru a economisi timp si bani!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s