Ce influenta are locul de munca asupra angajatului?

Este un lucru cunoscut de majoritatea persoanelor faptul ca ne petrecem din ce in ce mai mult timp la locul de munca. Acest lucru se datoreaza in principal provocarilor din ce in ce mai mari din partea companiilor.

Locul de munca are o influenta semnificativa asupra calitatii vietii angajatului, avand in vedere ca majoritatea timpului o petrece aici.

Work-life balance inseamna un mediu de lucru placut si relaxant, de la designul birourilor, pana la activitatile dedicate angajatilor si managementul eficient al timpului, care sa le permita sa-si dedice timp hobby-urilor si pasiunilor personale.

Designul dinamic al studioului are ca scop incurajarea creativitatii si a non conformismului specifice industriei jocurilor video si include spatii de relaxare in care angajatii isi pot lua pauze.

Evenimentele si activitatile pentru angajati sunt gandite astfel incat sa-i ajute sa-si cultive hobby-urile sau sa descopere noi pasiuni. In plus, avem evenimente ce includ activitati de petrecere a timpului cu familia.

Multe persoane care se confrunta cu stari de anxietate la locul de munca vor avea mari dificultati in concentrarea asupra sarcinilor pe care le au de facut zi de zi. Multi dintre ei vor avea tendinta de a amana in mod constant sarcini, ceea ce va duce la consecinte negative asupra performantei lor.

De asemenea, o temere foarte des intalnita in cazul persoanelor care se confrunta cu acest tip de stari de anxietate este si teama de a vorbi in public. Multe persoane vor spune ca  nu se simt in stare sa tina un discurs sau o prezentare in fata clientului sau a colegilor de teama sa nu se balbaie, sa nu fie evaluati negativ sau sa nu esueze.

Unul dintre primele lucruri pe care le putem face ar fi ca, atunci cand treceti prin astfel de stari, sa devenim un pic atenti la noi si la gandurile noastre din acel moment.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s