Cazare regim hotelier

Vi s-a intamplat sa ajungeti in Bucuresti in interes de serviciu si sa nu aveti unde sa stati? Sau pur si simplu ati vrut sa vizitati capitala pentru cateva zile si iarasi v-ati lovit de problema cazarii? Va spun ca este cat se poate de simplu: Bucurestiul prezinta o alternativa de cazare foarte avantajoasa: o garsoniera sau un apartament, cazare regim hotelier.

Ce este regimul hotelier?

Acesta a luat amploare in urma cu aproximativ 10 ani, cand hotelurile din Bucuresti erau foarte cautate de catre turisti si din aceasta cauza, aveau unele tarife destul de scumpe. Ca o alternativa mult mai avantajoasa la pret, au aparut cazarile in regim hotelier. Asemenea de oferte sunt foarte des intalnite in Germania, SUA, Spania, Anglia.

Cum contactati agentia de cazare in Regim Hotelier in Bucuresti?

Foarte simplu – intrati pe internet si cautati Apartamente Regim Hotelier; aveti la dispozitie trei numere de telefon si un fax, 0721 43 00 00, 0768 001 001, 031 805 19 40 / fax 031 815 20 54, precum si o adresa de email rezervari@apartamente-regimhotelier.ro, unde puteti afla mai multe detalii. 

La un pret mic aveti la dispozitie  garsoniere si apartamente complet mobilate si utilate: aer conditionat, internet wireless, cablu tv, fier de calcat, cuptor cu microunde, plita electrica, frigider, cafetiera, masina de spalat.

Untitled

De ce sa alegem cazarea in regim hotelier?

Oferta de apartamente si garsoniere in regim hotelier din Bucuresti este intotdeauna o varianta mai ieftina de cazare in raport cu oferta de hoteluri si chiar pensiuni, aceasta  adresandu-se atat oamenilor de afaceri, cat si turistilor.

Ce gasim in plus fata de hotel?

In primul rand, cazare  ieftina, oferta de cazare in regim hotelier este cu pana la 50% mai ieftina fata de pretul unei camere de hotel, cand vine vorba de camera unui hotel de 4,5 stele este mult mai greu de estimat diferenta de pret.

Confidentialitate si intimitate, fata de un hotel intr-un apartament sau garsoniera in regim hotelier va puteti bucura de intimitate si independenta la fel ca si acasa.

Self-catering, apartamentele au bucatarii complet echipate pentru a va putea pregati in orice moment meniul dorit, astfel incat sederea d-vs sa fie cat mai agreabila.

Mai mult spatiu, apartamentele in regim hotelier va ofera mult mai mult spatiu, garsonierele ajung pana la 45mp si apartamentele de 2-3 camere pana la 80 mp, spre deosebire de hotel care dispune de o simpla camera cu baie.

Cazare regim hotelier este un serviciu dezvoltat dupa anul 1995, avand la baza oferirea unor locuri de sedere pentru turisti in afara de cele oferite de Ministerul Turismului. Cazarea in regim hotelier presupune punerea la dispozitia clientului a intregului apartament, inclusiv cheia acestuia fara posibilitatea de a fi deranjat de altcineva pe timpul sederii in apartament.

Sistemul de regim hotelier este un sistem flexibil si se poate plia dupa nevoile fiecarui client, este adevarat ca nu-ti confera siguranta existentei unei receptii ca si la hotel, dar numarul de la rezervari sau cel de contact pentru cazari va sta la dispozitie tot timpul.

Asadar, retineti faptul ca apartamentele din Bucuresti sunt o alternativa pentru hoteluri. Mult mai spatioase si confortabile, complet echipate, sunt situate in zonele centrale, va ofera un raport calitate / pret foarte atractiv, in acelasi regim hotelier.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s