New wishlist from CNDirect!

Pentru ca am fost atat de incantate de produsele achizitionate de pe CNDirect, am decis sa mai dam inca o comanda. De data aceasta am luat un paltonas deosebit de frumos pentru domnisoara, o pereche de sandale pentru mine si o pereche de cercelusi.

Paltonasul este unul deosebit; de multa vremeil pandesc pe siteurile online…cred ca ma uit de vreo 2 ani la el. De data asta insa nu l-am mai ocolit, ci l-am pus direct in cos. Am profitat si de faptul ca este redus 50 % si stiu ca ii place foarte mult si Antenoliei. De fapt, orice i-as cumpara ii place. Ei ii place sa primeasca 😛

SV008289-1

Sandalutele sunt stil leopard, cu talpa joasa, marimea 37. Am mai luat cizme de pe acest site si se potrivesc marimile. Mi-au placut si sper ca sunt la fel de frumoase si in realitate. Le-am gasit si la reducere de 50%, asa ca am decis sa le pun in cos.

SV002468-1

Cercelusii mi-au placut foarte mult, sper sa imi ajunga amandoi de data aceasta. Am mai avut intr-o comanda o pereche, dar n-am primit decat unul singur, astfel incat nu ma voi putea bucura de ei. Acestia au fost cu transport gratuit si am platit pentru ei doar 1,90 $.

LKNSBE020-1

Acestea sunt noile mele achizitii. Cum vi se par?

8 gânduri despre “New wishlist from CNDirect!

Lasă un comentariu