NickTrans transport persoane

Calatoriile sunt cel mai favorit hobby al oamenilor de cand se stiu si continua sa evolueze pe masura ce se descopera noi monumente si noi statiuni turistice. Pentru cei mai multi dintre noi a calatori este placut. Ideea de a calatori ne duce cu gandul la binemeritata vacanta, la relaxare, la momente unice si fericite.

V-ati ales destinatia pentru vacanta…ati rezervat camera la hotel..dar cu ce plecati? Este foarte greu pentru unele persoane sa calatoreasca, fie ca au rau de mare sau ca au frica de inaltime, dar, calatoriile cu autocarul sau cu microbuzele reprezinta cel mai sigur mijloc de transport dintotdeauna. Va dau solutia ideala: NickTrans transport persoane.

Nicktrans-61

Mult mai ieftin decat avionul, mai comod decat trenul si cu unele avantaje fata de masina personala, autocarul devine una dintre principalele modalitati de transport pentru turistii romani. Autocarul este ieftin, merge direct la destinatie, opririle sunt fixe, de obicei adaptate pentru nevoile turistilor, exista si cateva escale culturale, confortul este acceptabil, durata la fel…

De ce Nick Trans?

Nick Trans este o societate cu vechime, care functioneaza inca din anul 2004, asigurand transportul intern si international de persoane. ” Sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maximum de confort” – este mottoul societatii.

Nick Tans asigura servicii de transport, care includ rezervari de bilete, consultanta, asigurari medicale, inchirieri de autocare, informatii turistice, comercializare de sejururi turistice, etc.

Nick Trans a însemnat încă de la început o aventură, un risc asumat cu scopul de a construi şi apoi consolida o firmă de transport care să se caracterizeze prin calitate maximă, seriozitate si siguranta.

Conditii de transport

Pretul unui bilet nu include decat transportul TUR si se achita la plecarea cu autocarul. Trebuie sa va incadrati in maxim 40 de kilograme, in cazul bagajului; daca depasiti aceasta greutate, se va plati o diferenta de greutate.

Plecarile au loc in fiecare zi de joi si vineri din Suceava, cursele din aceste zile fiind curse de linie regulata.

In caz de intarziere, plecarea nu poate fi amanata; asadar trebuie sa faceti un minim de efort sa ajungeti la timp.

Calatoriile nu sunt intotdeauna sau pe tot parcursul lor placute, uneori sunt chiar obositoare, frustrante sau pline de probleme neasteptate. Cand faci 24 de ore in autocar, cand mergi cate 10 ore in continuu vizitand Parisul sau Roma, ajungi sa ai nevoie de o vacanta dupa vacanta. Privelistea, precum si minunatiile pe care te-ai decis sa le vizitezi compenseaza insa de multe ori efortul depus.

Atunci cand evadam din locul in care ne petrecem majoritatea timpului, mintea incepe sa devina brusc constienta de toate ideile, gandurile si emotiile pe care le-am suprimat anterior. Incepem sa ne gandim la posibilitati si la solutii noi, incepem sa gandim ‘out of the box’, fiindca suntem plecati practic ‘out of our box at home’.

Calatorim nu doar pentru a scapa de stres si probleme, ci mai ales pentru a le depasi si invinge. Calatorim pentru ca avem nevoie de asta, pentru ca distanta si diferentele sunt tonicul secret al creativitatii si al reusitei personale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s