Cursuri de dans pentru copii oferite de scoala de dans Joie de Vivre

“Dansul frumos se naște din setea de dans. Iar setea de dans cere ca toți să danseze – chiar și cel ce joacă prost – căci altfel nu ar mai fi sete, ci o academie împietrită și spectacol fără semnificație.”
Antoine de Saint-Exupery

Dansul este o artă, înseamnă emoție, cucerirea spațiului, curajul de a depăși mobilitatea. Dansul ne învață să fim armonioși în  limbajul gesturilor. Frumusețea dansului este efemeră ca și multe alte ramuri ale artei, dar reușește să lase oamenilor trăirile pe care nu numai că le-au simțit, ci știu că nimic altceva nu le poate înlocui sau exprima. Dansul oferă satisfacții, fără a le uita însă pe cele estetice și este singurul care ne menține în formă.

ballroom-dancing-for-kids1

Ce reprezinta cursurile de dans pentru copii?

La cursurile de dans pentru copii, sportul se imbina cu arta intr-un mod foarte distractiv, reprezentand o  alternativa deosebit de placuta pentru cei mici la orele petrecute in fata televizorului sau al calculatorului. Practicat in mod regulat, dansul le ofera copiilor o postura eleganta, flexibilitate crescuta, imbunatatindu-le atat coordonarea, cat si echilibrul.

Unde ne inscriem copiii?

Asadar, inscrieti-va copiii la cursuri de dans pentru copii oferite de scoala de dans Joie de Vivre. Scoala de dans Joie de Vivre ajuta parintii oferindu-le un program diversificat de cursuri de dans pentru copii, care includ dansuri latino, dansuri standard, dans modern si streedance.

Cum te inscrii

Pentru inscriere trebuie sa completati un formularul de pe siteul scolii de dans,campurile marcate cu (*) fiind obligatorii. Inainte de transmiterea formularului, este necesar sa va asigurati ca ati bifat casuta de validare de deasupra butonului “Trimite”. Aveti mare grija sa completati corect si tot ce este cerut, altfel formularele incomplete nu vor fi luate in considerare.

In timpul orelor de dans, instructorii de dans de la Joie de Vivre vor ghida pasii copiilor nostri cu multa rabdare, alternand astfel predarea cu diferite jocuri interactive, care sa ii ajute pe cei mici sa descopere cu placere lumea fascinanta a dansului.

Practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului. Iar un colectiv frumos, il vor ajuta sa scape de inhibitii si sa se exprime deschis. Cursurile de dans ii educa pe copii inca de mici in echilibrul propriului corp,  in sincronizarea miscarilor pe ritmul muzicii.

Eleganta in miscare , tinuta, le da celor mici vointa , frumusete si o postura demna de invidiat. Ii pregateste  pentru a lua parte la viata sociala si a-si face noi prieteni.

Asadar, ajutati-va copiii, inscriindu-i la cursuri de dans pentru copii oferite de scoala de dans Joie de Vivre.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s