Studio videochat profesionist in bucuresti

Esti studenta si nu iti ajung banii pe care ii primesti de la parinti? Ai nevoie de un job, cu un program flexibil, usor si platit bine? Atunci e timpul sa aplici pentru un job la un studio videochat profesionist in Bucuresti.  Contrar celor stiute, videochatul este „o forma de comunicare, platita sau gratuita, intre 2 persoane, prin intermediul unui web-cam conectat la un computer”.

Este adevarat ca videochatul adult implica nuditate, insa  nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce iti creaza disconfort.

Cele mai de success modele  sunt cele care sunt platite pentru conversatii, prietenie, sfaturi etc. Un model de videochat este ca o psiholoaga sexy care este remunerata pentru un serviciu; in acest caz pentru ca are rabdarea si inteligenta sa isi asculte prietenii virtuali.

La Manequeen, singurul tau job este de a prezenta un spectacol de farmec personal.

De ce Manequeen?

Eleganta ta este pusa in valoare de cea mai noua tehnologie, avand la dispozitie cele mai puternice si noi calculatoare, lumini profesioniste, o retea de internet ultrarapida.

Valorile studioului Manequeen

  • succes dupa merite
  • incurajare continua
  • respect absolut
  • calitate umana
  • faptul ca reprezinti un model

Cum te angajezi?

Totul incepe cu un telefon si un SMS. Dupa ce ai completat online de pe site, o domnisoara amabila, care este manager, te va contacta in vederea stabilirii interviului fizic. Printr-un sms sau mesaj Whatsapp iti va fi trimisa adresa studioului. Aici vei fi intampinata de Mihaela, o tanara draguta si vorbareata, care iti va face o prezentare a studioului Manequeen, studio videochat profesionist in bucuresti. 

Este rusinos sa lucrezi la videochat?

Aceasta este o  parere de care  ne lovim in fiecare zi. Videochatul este o meserie ca oricare alta. Oare te-ai simti mai bine daca ai lucra ca hostess, imbracata sumar, in centrul vechi la -20° promovand un restaurant sau un brand de tutun? Oare te-ai simti mai bine impartind pliante la metrou sau intr-un hypermarket? Sau sa pierzi nopti la rand dansand intr-un club ca animatoare, imbracata si mai sumar in fata a sute de barbati care te privesc pofticiosi sau te si ating? Pana la urma nu este nimic rusinos in nici unul din aceste joburi. Diferentele la videochat sunt urmatoarele:  tu iti alegi programul dupa care lucrezi, iti desfasori activitatea in intimitatea si confortul unei camere, nu ai contact direct cu nici o persoana de sex masculin, tu esti stapana pe toate interactiunile cu membrii, si cel mai important lucru vei castiga intr-o luna mai mult decat toate cele care practica joburile de mai sus la un loc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s