Cel mai bun Studio Videochat din Bucuresti

In ultima perioada a luat avant si la noi lucrul la videochat. Este drept ca si conceptia romanilor s-a mai schimbat, nu mai au aceleasi idei invechite, cum ca a lucra la un videochat este egal cu a te prostitua. Este o munca la fel ca oricare alta, ba chiar pot spune ca este mult mai buna ca alte munci, desfasurandu-se in conditii curate, fiind platita mult mai bine, iar tu, ca model nu esti obligata sa te dezbraci.

Asadar, am auzit ca Charm Studios este cel mai bun Studio Videochat din Bucuresti.

De ce Charm Studios?

Charm Studios este un mediu plin de lux, confortabil, locul unde doar femeile conduc si conteaza. Este format dintr-o echipa de elita, o echipa profesionista, cu ajutorl careia oricine poate deveni un model de exceptie. Primesti sfaturi cu privire la imbracaminte si la machiaj si beneficiezi de un training care te va ajuta sa iti imbunatatesti atitudinea din fata calculatorului.

Cat poti castiga?

La Charm Studio poti castiga intre 500 si 20,000 de dolari lunar. Cine nu ar fi incantat sa aiba atat de multi bani lunar? Sa isi permita sa isi ia o masina noua, cu banii jos, fara a fi nevoit sa se imprumute. Dar sa isi permita sa faca schimbarile pe care doreste in casa fara a fi nevoita sa plateasca rate pentru o noua mobila? Dar sa isi ia cate o pereche de pantofi de firma in fiecare saptamana?

In momentul in care iti incepi colaborarea cu Char Studios semnezi un contract legal in domeniul videochatului, in urma caruia devii model. In prima luna nu castigi chiar asa de mult, undeva intre 500 si 1,000 de dolari, asta pana devii cunoscuta pe site-uri. Dar de la o luna la alta si, ca urmare a experientei pe care o acumulezi, castigul tau creste, reusind sa te bucuri de foarte multi bani, facand o munca usoara si placuta.

Cum te angajezi?

Pe site exista o rubrica Interviu online; dar poti merge si la un interviu, facandu-ti o programare la unul din numerele de telefon afisate pe site: Telekom: 0784.70.70.80; Vodafone:0721.70.70.80; Orange: 0753.70.70.80. Interviul consta intr-o discutie simpla cu echipa Charm Studio pentru a vedea cum te prezinti, daca ai un aspect fizic placut si daca iti place sa comunici.

Pentru unele fete, momentul angajarii la Charm Studio reprezinta momentul schimbarii vietii lor, momentul in care incep sa se simta fericite, implinite, sigure pe ele, avand acum un loc de munca stabil si oportunitatea de a nu mai depinde de nimeni.

Asadar, nu uitati: Charm Studio este cel mai bun Studio Videochat din Bucuresti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s