Armaghedon

Unul dintre filmele care m-a impresionat pana la lacrimi a fost Armaghedon. Mi-a placut atat de mult, incat de fiecare data cand il vad, ajung sa ii urmaresc sfarsitul in lacrimi.Si bineinteles ca nu ma plictisesc sa il urmaresc de fiecare data.
De retinut este fapul ca acest film a primit 4 nominalizari la Oscar, avand o distributie de exceptie: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler, Will Patton si multi altii.
Un asteroid de marimea statului Texas se indreapta spre Pamant cu viteza de 36.000 Km/h. Directorul executiv al NASA, Dan Truman, are o singura solutie pentru a impiedica Apocalipsa: sa trimita in spatiu un echipaj care sa distruga respectivul asteroid. Echipajul nu va fi format din astronauti, nici de militari, ci din Harry S. Stamper si echipa lui de tacaniti, cei mai buni, cei mai duri, expertii in forari petroliere. Dupa o prea scurta perioada de pregatire in ale astonauticii, echipajul se imbarca pentru marea calatorie, in care conditiile imposibile si neprevazutul sunt cele mai mici neajunsuri. Lumea trebuie salvata chiar cu sacrificiul suprem. Dar sunt multi care si-ar da viata pentru a deveni salvatorii lumii. Harry mai avea o motivatie: aceea de a salva dragostea fiicei sale.
Un film excelent.Probabil ca as putea scrie 100 de randuri despre cat de bun e filmul, dar am sa ma limitez la mai putine. De inceput am sa incep cu inceputul, partea in care ii aduna pe toti pentru a-i aduce la sediul NASA e super,relatia dintre Harry si AJ cat si relatiile dintre toti protagonistii sunt foarte bine conturate si reusite.Pe parcurs ne delectam cu o gramada de parti comice,cu un umor nu de multe ori subtil, ce iti aduce zambetul pe buze (a se intelege ras in hohote) si daca esti de unul singur, dar si cu o multime de faze dramatice cu o tensiune ridicata la cel mai inalt nivel. Finalul face toti banii,as putea spune chiar ca iti umezeste ochii (asta daca filmul te-a captivat pana in acel moment). O multitudine de imagini minunate care iti raman intiparite in minte,astfel e filmat foarte bine si are o cinematografie de exceptie.Regia este la cel mai inalt nivel, iar scenariul este foarte bun, desi un ochi critic poate gasi cateva erori de continuitate. Desigur multora nu le va fi pe plac subiectul, dar eliminand lucrul asta si privind per-ansamblu filmul este foarte bun, nelipsindu-i nimic din incredientele care transforma orice film intr-unul extraordinar.
Voua ce filme v-au placut atat de mult incat le-ati viziona la nesfarsit fara sa va saturati sau sa va plictisiti de ele? Aveti preferate?
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s