Curs machiaj modul incepatori

proba

Imi place foarte mult frumosul, estetul, ador sa desenez, sa pictez, si de asemenea sa ma machiez, dar mi-as dori sa fac din pasiunea mea o meserie, adica sa ma perfectionez in arta machiajului si pentru asta am nevoie de un curs pentru machiaj incepatori krasny mask.

Am aflat cateva lucruri despre acest curs; are o durata de 60 de ore, costa 1500 lei si se desfasoara intre 10-16 si 16-21. La Banu Manta nr 7, unde se tine cursul, se vor forma grupe de maxim sase cursanti si vom avea ca teme: Smokey, Cat Eye, Oriental Mireasa, Pin up, gene false si multe altele.

In urma cursului primim o diploma care este certificata de Ministerul Muncii si Educatiei.

Vom invata notiuni despre diferite tipologii de fete, ochi, gura, machiaje de zi, tehnici de contouring; ni se vor prezenta pensulele, ustenislele de lucru, produsele si sfaturile pentru promovarea personala, tipurile de ten.

Din cele mai vechi timpuri, cosmeticele au avut un rol deosebit de important in transfigurarea femeii. Aplicarea atenta a machiajului pe fata unei femei poate deveni astfel intalnirea dintre ceea ce este femeia si idealul ce si-l doreste in legatura cu persoana sa. Un „chip nou” poate conferi o mare incredere in sine, si in acelasi timp poate fi o experienta stimulatoare pentru iubit.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s