Poveste de dragoste

Va spuneam ca sunt o pasionata de filme; de aceea m-am hotarat sa scriu cate un articol despre cate un film care mi-a placut mie foarte mult.

Astazi va scriu despre filmul Poveste de dragoste, este un film despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului şi viaţa îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. „Poveste de dragoste” a avut parte de o echipă de excepţie. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, iar muzica originală aparţine „HaHaHa Production”. Sunet, Dragoş Stanomir, iar mixajul, Cristinel Şirli (Creative Sound). „Poveste de dragoste” este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film. În România, lungmetrajul a fost lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Despre film, care a avut premiera mondială în cadrul Festivalului de la Mons, regizoarea spune că a fost „bine primit”, însă este de părere că în România acesta va da „cel mai mare test”. „Este foarte greu să supravieţuim în această industrie, dacă nu sunt spectatori”, a adăugat Iacob, care a mai afirmat că pregăteşte o altă poveste de dragoste, fără ca acest următor film să aibă legătură cu cel care se lansează vineri pe marile ecrane româneşti.

Ati vazut filmul? Voua v-a placut?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s