Mobilier din lemn masiv de calitate

Un mobilier calitativ este cartea de vizita a unui apartament. Primul lucru pe care il bagi de seama cand intri intr-o casa este mobilierul. Tuturor ne place sa ne infrumusetam casa cu un mobilier frumos, de calitate, care sa exprime personalitatea fiecaruia. Trebuie sa ne simtim bine, confortabil si relaxati cand venim acasa, caci aici cautam linistea, dupa agitatia din timpul zilei, nu? Este foarte important sa ai un somn relaxat si linistitor, sa te poti trezi relaxat, iar acest lucru se datoreaza si patului in care te odihnesti. Este foarte important dressingul, locul unde ne tinem hainele. Deci mobila are o importanta deosebita, iar alegerea ei trebuie facuta cu foarte multa atentie si grija. Doar nu o schimbam in fiecare zi, nu?

De unde cumparam mobilier calitativ?

Eu am gasit un furnizor foarte de incredere de unde cumpar mobilier din lemn masiv de calitate. Mobila Simex are fabrica de mobila la Simleu Silaniei si in Satu Mare, considerate adevarate repere ale mobilei de arta, recunoscute international prin faptul ca Simex este cel mai mare producator si distribuitor de mobila romaneasca de pe piata de est a Europei. Mobila Simex are magazine proprii si in colaborare in Bucuresti, Galati, Constanta, Sibiu, Craiova, Brasov, Arad, Targu Jiu si Suceava.

De ce Mobila Simex?

Alegem mobila din lemn masiv fabricata de Casa Mobila Simex din mai multe motive, printre care: aceasta se distinge prin laitmotivele de inspiratie clasica, usor recunoscute prin intarsia de exceptie din radacini de nuc, prin sculptura executata manual de mesteri consacrati, dar si prin furnirul de nuc, care sunt imbinate armonios intr-un melanj de culori calde si suprafete naturale, finisate cu rabdare de dalta ce musca din lemn cu atata daruire creatoare.

Un alt avantaj al Casei de Mobila Simex il reprezinta rata mare de acoperire a cererilor de mobilier la comanda. Mobila Simex are designeri specializati, care se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru a onora comenzile speciale, indeosebi pentru gamele de mobila pentru bucatarie si mobila pentru hotel.

Mobila Simex aduce un plus de minunatie in casa fiecaruia dintre noi prin calitatea superioara, ce caracterizeaza mobilierul realizat din lemn masiv, cu o sculptura estetica, executata manual si intarsii florale de cea mai inalta calitate.

Colectiile Simex se pot realiza si la comanda, nu doar in serie, exact asa cum isi doreste clientul.

rafael

In atelierul propriu de creatie iau nastere modele de mobila care respecta stilurile arhitectonice clasice, modele de mobilier de lux, o multitudine de modele formate din mobila pentru sufragerie, dormitor, biblioteca, living, birou, hol,  din nuc, tei si alte specii intr-o gama variata de culori.

Mobila realizata din lemn masiv creaza o decorare naturala prin caldura lemnului, caracterizandu-se in acelasi timp prin rezistenta in timp.

Cum comandam?
Mai intai, ne hotaram asupra a ceea ce dorim sa ne luam, si cerem o oferta de pret pe baza a ceea ce dorim sa facem la comanda. Trimitem numele, emailul si numarul de telefon, precum si detaliile de care au nevoie expertii de la Mobila Simex, asteptand raspunsul lor pe e-mail.
Sper ca toate informatiile mele v-au fost folositoare in alegerea mobilierului dorit!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s