Tente Romania distribuitor de roti si role

Cea mai importanta inventie in natura de tehnologie cred ca este inventia rotii. Aceasta a condus la proges, la eficienta si la posibilitatea facila de miscare, ajutand societatea sa se dezvolte.

Este foarte important de unde ne aprovizionam cu roti, atat pentru transport, cat si pentru industria grea, pentru paturile de spital. De aceea, va voi da un pont: Tente Romania distribuitor de roti si role.

Cine este Tente Romania?

Tente este cel mai mare producator de role si roti din Europa, avand 28 de filiale in Europa, Asia, Africa, America si Australia. Tente lucreaza de aproximativ 90 de ani cautand sa imbunatateasca inventia cea mai importanta: roata.

Toti clientii din cele peste 100 de tari unde exista filiale Tente apreciaza produsele de foarte mare calitate, durata lunga de viata a acestora, fiabilitatea lor. Au un mare respect pentru toti cei implicati in aceasta mare dezvoltare, apreciind inovatia si motivatia angajatilor. Tente ofera cele mai inalte calitativ servicii, ajutand astfel clientii sa gaseasca cu rapiditate si usurinta produele de care au nevoie.

Acesta este principalul obiectiv pentru care toti angajatii isi dedica munca in fiecare zi, in toata lumea.

Obiectiv principal: Better Mobility. Better Life

Tente Romania asigura mobilitatea, facand viata mai usoara; asadar face mai mult decat role si roti de prima clasa. Ofera o precizie absoluta si un design vizionar, cu solutii care pun toate lucrurile in miscare.

A cincea roata nu este intotdeauna de prisos

Vorbim de rezultatul cu care se mandreste Trente. Astfel, in colaborare cu un producator de componente de top, au reusit sa dezvolte un concept de mobilitate absolut nou pentru paturile de spital: a cincea roata, cu un motor.

Astfel, s-a creat un sistem ce ofera o solutie perfecta pentru toate problemele cu care se confruntau clientii implicati.

Cum putem cumpara?

In magazinul online, gasiti toate produsele care va intereseaza si de care aveti nevoie, beneficiind de transport gratuit pentru valori mai mari de 500 lei.

Cu ajutorul aplicatiei speciale, gasiti cu usurinta roata ideala de care aveti nevoie, indiferent de domeniul pentru care lucrezi. Bineinteles, reprezentantii Tente va ajuta in selectarea rolei, prin asistenta. Datorita diferitelor domenii de utilizare, nu exista un cliseu in alegerea rotii de care aveti nevoie.

De asemenea, veti primi si instructiuni de montare. Indiferent de elementul de fixare ales, in primul rand trebuie sa va asigurati ca suprafata de contact a rolei este in contact direct cu fiecare dispozitiv.

Rolele Tente in turul lumii cu Andre Rieu!

Vreau sa va prezint un exemplu foarte semnificativ al utilitatii rolelor Tente. Astfel, concertele marelui violonist Andre Rieu sunt de o mare notorietate; fiind transmise pe ecrane led uriase. Un client al Tente Olanda a dezvoltat si construit un ecran de 24 metri * 6 metri pentru tur. Prin montarea rotilor Tente de mai multe dimensiuni, a fost posibil ca ecranele cu led-uri individuale sa fie montate unul langa altul. Ecranul personalizat, format din 360 de ecrane din led-uri individuale a fost o mare provocare, atat prin montarea si demontarea in fiecare seara, cu mare precizie si viteza, cat si pentru transportul acestora in containere maritime.

Sper ca v-am convins de importanta locului de unde va aprovizionati cu roti, asadar, nu uitati: Tente Romania distribuitor de roti si role.

In incheiere, va invit sa vizionati filmul Tente – ” Lumea in miscare”, castigatir a diverse premii internationale de TV si film, intelegand mai bine cum ar fi viata noastra fara role.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s