Ia-ți o manduca…pentru o distracție în doi!

Să fii mamă este cel mai minunat sentiment care există; să simți cum crește și se dezvoltă o minune în pântecul tău…asta este extraordinar. Și …după 9 luni…îți vezi puiuțul, îl strângi în brațe și îți dorești pentru el tot ce este mai bun.

Zilele trecute, fiica mea cea mare m-a luat în brațe și mi-a spus:”Mami, când voi fi mare, o sa fiu mami ca tine”, și, aproape mi-au dat lacrimile. Această afirmație îmi demonstrează că sunt o mamă bună, că am fost alături de fetele mele tot timpul, sprijinindu-le, ajutându-le, îndrumându-le.

Cea mai importantă este siguranța pe care le-o oferi copiilor tăi. Și prima măsură de siguranță trebuie luată încă din primele zile de viață, când bebelușul tău are nevoie de tine 24 ore din 24, iar tu ai nevoie de un port-bebe.

Logo-scutecila-5-2

Înainte de a alege un port-bebe, trebuie să ții cont, în primul rând, de vârsta copilului și să alegi ceva ce îi va oferi suport potrivit în acest moment. Pentru fiecare categorie de vârstă există mai multe opțiuni. Alege, din ele, ce ți se potrivește ție cel mai bine, ceea ce ești cel mai dispus să încerci.

Eu vă recomand manduca, un port-bebe care are un design deosebit, unic, făcând purtatul bebelușului o plăcere, atât pentru tine, cât și pentru copii. Am găsit acest port-bebe minunat la Scutecilă.ro, un magazin online multi-brand, care promovează în special purtarea sănătoasă a bebelușului. Poziția corectă a unui bebeluș într-un port-bebe este cu genunchii mai sus decât șoldurile (fundul și picioarele formează astfel litera M) și cu spatele curbat (în forma literei C).

Poziția M este poziția naturală de ședere și de purtare a copilului și astfel este recomandată atât de pediatri cât și de ortopezi. Dar această poziție nu este numai corectă din punct de vedere ortopedic, ci și confortabilă.
Acest tip de port-bebe este indicat în special persoanelor cu probleme de spate, întrucât greutatea este foarte bine distribuită pe cei doi umeri și pe talie.

manduca-newstyle-sand-transport-gratuit-cadou-8334514

Iată câteva motive pentru care am îndrăgit manduca foarte mult:

  • este potrivit atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii, de la 3500 gr până la 20 kg.
  • oferă confort copilului tău, poziția „M” a picioarelor, poziție ortopedic corectă, dovedită a fi poziția perfectă pentru dezvoltarea optimă. Previne și chiar ajută la vindecarea displaziei de șold.
  • oferă confort pentru părinți, fiind măsură unică
Poziția cea mai sănătoasă pentru nou-născut este cea în brațele mamei. Care, instinctiv, este una cu bebelușul la verticală. În plus, în cazul în care bebelușul are nevoie să eructeze sau regurgitează, poți să nu îl trezești din somn pentru asta. Atât timp cât spatele bebelușului este susținut corect, îl poți purta liniștită și la verticală.
Iată un filmuleț care vă va convinge de eficacitatea manducăi:
 
Reclame

Un gând despre “Ia-ți o manduca…pentru o distracție în doi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s