Studio Manequeen face angajari pentru postul de model de videochat

Pentru ca stiu cat este de dificil sa iti gasesti un loc de munca, bine platit, curat, ingrijit si respectat, va dau un pont: Studio Manequeen face angajari pentru postul de model de videochat.

Cum procedezi pentru angajare?

Mai intai, totul incepe cu un telefon si un SMS. Astfel, dupa ce ati completat interviul online pe siteul Manequeen, managerul HR va va contacta, in vederea stabilirii unui interviu, in functie de programul de care dispuneti.

Adresa la care va trebui sa ajungeti o veti primi printr-un sms sau mesaj Whatsapp.

O data ajunsa la Studio Manequeen, vei fi intampinata de catre Diana, o tanara care va face turul studioului, in incercarea de a te familiariza cu locul.

O sedinta foto personalizata marca Manequeen!

Dupa acest interviu, urmeaza o sedinta foto personalizata,cu una dintre fotografele profesioniste angajate la Manequeen, care va deveni si trainerul tau de videochat la Manequeen. Din acest moment te poti numi model Manequeen si iti poti alege programul, urmarind sa evoluezi financiar. Urmatoarea intalnire va fi cu unul dintre trainerii Manequeen , astfel incat sa intelegi mai bine tainele acestui domeniu prin intermediul unui curs de initiere. De retinut este faptul ca trainerul iti va deveni prieten, un team leader care iti ofera sprijin permanent.

De ce Manequeen Studio?

Pentru ca este primul studio care schimba complet felul in care se face videochat in Romania. Iar acest lucru se oglindeste in respectul cu care esti intampinata din prima zi in care pasesti pragul studioului, chiar si numai pentru un interviu. Munca ta este privita exact ca a unui manechin de fashion.

  • este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti
  • este o echipa care isi iubeste membrii
  • jobul tau este sa prezinti un spectacol de farmec personal

Cat pot sa castig?

Castigurile la care poti ajunge lunar sunt intre 1000 si 15.000 de dolari pe luna. La inceput vei avea un castig de 1000 de dolari, care ulterior va creste la 1500 de dolari, apoi la 2000 de dolari. La Manequeen exista modele care ajung chiar si la 20.000 de dolari intr-o luna de videochat.

La Manequeen, videochatul inseamna mai intai de toate socializare, sa cunosti oameni din toata lumea pe internet, sa vorbesti cu ei si sa le oferi un spectacol frumos, uneori nud, lucru ce iti va genera multi bani. Tot ce trebuie sa faci este sa fii frumos imbracata si machiata; aici vei avea camera ta, foarte frumos amenajata, unde te vei loga de pe un calculator pe siteuri straine.

Deci, nu uitati: Studio Manequeen face angajari pentru postul de model de videochat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s