Cutii poștale pentru bloc la super prețuri!

Când ne-am mutat în apartamentul nostru, pe lângă renovările de rigoare, am schimbat și cutia poștală de la parter. Am schimbat-o pentru că era o cutie poștală foarte mică și foarte veche, ruginită.

Știam de la părinții mei, care doar ce își cumpăraseră una nouă, de siteul online unde gasim foarte multe modele de cutii poștale pentru bloc la super prețuri. Echipa de profesioniști care lucrează aici confecționează cutii poștale pentru blocuri în trei dimensiuni, astfel încât să satisfacă toate cerințele, în funcție de spațiul necesar. Cutiile sunt făcute din tablă neagră dublu decapată de 0,8 mm, prelucrată cu ajutorul laserului, având rezultate excepționale, finisaje de calitate, vopsite în câmp electrostatic pentru o durată de viață mult mai mare. Cutiile se prezintă în culori standard – gri, bej, gri cu maro, bej cu maro și maro; însă la cerere se pot personaliza și în alte culori. Sunt prevăzute cu încuietoare de tip yală, cu două chei, iar numerotarea cutiilor este gratuită.

cutie_postala_cp4

Cum putem primi o ofertă personalizată

 Firma este din București, iar dacă aveți nevoie de detalii suplimentare pentru un anumit produs, îi puteți contacta la numărul de telefon afișat pe site sau puteți trime o solicitare de ofertă la emailul afișat pe site și veți fi contactat în cel mai scurt timp de către o persoană de la departamentul de vânzări pentru a primi o ofertă.

Ai nevoie de cutii poștale la super prețuri?

Www. cutiepoștă.ro oferă spre comercializare aviziere și cutii poștale de bloc, sub formă de module, la preț de producător, adresate în special asociațiilor de proprietari și centrelor comerciale, dar și locatarilor individuali. Aceste cutii poștale pot fi montate în interiorul clădirilor, dar și în exterior. O cutie poștală trebuie să ofere utilizatorului siguranța corespondenței și accesul ușor la aceasta, o soluție versatilă și personalizabilă.

Un avizier poate fi executat pe orice dimensiune și culoare din paletar, cu o ușă sau două în funcție de dimensiunea acestuia.

Vi se oferă consultanță gratuită în vederea găsirii celor mai bune soluții de încadrare în spațiu, de optimizare.

Cât costă transportul?

În București și Ilfov, transportul și montajul cutiei poștale este gratuit, iar echipa se va deplasa pentru măsurători și pentru a vă prezenta modelele. Pentru restul localităților transportul are preț unic: 13 lei fără TVA, prin rețeaua Fan Curier, pentru coletele care nu depășesc 1 kg; fiecare kg suplimentar va fi taxat cu 1 leu, conform tarifelor Fan Curier.

Apelați cu încredere; după montare sigur veți aprecia diferența unui decor mult mai atrăgător.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s