Flori de Lux – Bijuteriile Terrei!

Florile sunt palmele care mângâie tălpile crăpate ale bucuriilor și umbrele tăcerilor, ieșite din găoacele dorului!

Florile sunt atât de frumoase, de fragile, un cadou care nu se demodează niciodată; ne înconjoară în cele mai importante momente din viața noastră: botez, nuntă, înmormântare. Ele reprezintă „pata de culoare” care dă farmec lumii în care trăim.

Un cadou neutru, dar mereu în tendințe, care poate fi oferit cu orice ocazie, este buchetul de flori. Fie că îl oferi iubitei, mamei, bunicii, unei prietene sau unei rude, buchetul de flori reprezintă cadoul perfect. Florile ocupă un rol important în viața noastră; frumusețea florilor se apropie de perfecțiune, astfel încât reunește într-o cupă unică parfumul, puritatea și fragilitatea.

Întotdeauna mi-a plăcut să ofer flori; îi aduceam mamei câte o floare sau un buchețel de flori, uneori fără o ocazie anume; doar în semn de iubire și de mulțumire. Și pentru că îi plac la nebunie florile. Îmi place să intru în florării și să creez anumite buchete sau aranjamente; dar, de multe ori, vânzătoarelor nu le plăcea acest lucru….pierdeau prea mult timp cu mine.

De curând, am descoperit că există și florării online, lucru care m-a bucurat foarte mult; nu mai sunt obligată să privesc fețele acre ale vânzătoarelor din florării și pot petrece cât de mult timp îmi doresc într-o astfel de florărie. Nu mă invită nimeni să ies din magazin 🙂

Așa am ajuns la FlorideLux.ro, o florărie online încă din 2003, unde găsești peste 5000 de produse, buchete, flori și cadouri, iar livrarea este gratuită, oriunde în țară și în lume. Indiferent de valoarea comenzii, primești o felicitare cadou imprimată profesional cu orice mesaj îți dorești; iar dacă nu îți place buchetul de flori, sau din diferite cauze acesta nu ajunge la destinație, ai garanția 100 % a returnării banilor.

NOUL-LOGO-FLORIDELUX

Ce mi-a plăcut cel mai mult la această florărie este faptul că, poza reală a buchetului de flori sau a aranjamentului floral dorit este trimisă înainte de livrare printr-un sistem profesional. Astfel, ai siguranța că, ce comanzi, aia primești.

Acestea sunt câteva bile albe pe care nu le-am mai întâlnit până acum la o florărie online; demonstrează faptul că aici întâlnim o echipă formată din profesioniști, care lucrează cu pasiune și cu dăruire, încercând să aducă zâmbete în viața oamenilor. Și asta nu este tot: prin cardul de fidelitate FlorideLux primești un discount de 20% permanent pe website.

Pentru că se apropie Crăciunul, și sigur aveți cui oferi buchete de trandafiri – soției, mamei, nașei, surorii, vă recomand un buchet de Crăciun, un cadou senzațional, romantic, plin de aerul sărbătorilor de iarnă și îmbrăcat foarte frumos; un buchet realizat din trandafiri roșii înzăpeziți, brad natural, bouvardia și decorațiuni argintii, așezat într-o vază din sticlă roșie, cu decor îmbrăcăminte tricotată de Crăciun.

img_2375

O altă idee de cadou foarte interesantă mi s-a părut această buturugă, folosită ca un recipient special pentru sărbătorile de Crăciun, decorată cu o cupă de amaryllis bicolor, ilex artificial, conuri și un mix de brad și verdeață extrem de proaspăt și interesant.

img_2320

Găsiți foarte multe detalii despre florăria Flori de Lux și pe blogul Petale de viață, unde puteți participa la un concurs, ce are ca premiu un buchet de flori inedit.

Alege să comanzi online, flori și cadouri, numai cu FlorideLux.ro!

Reclame

Un gând despre “Flori de Lux – Bijuteriile Terrei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s