Crăciunul Bloggerilor

A sosit luna Decembrie! Încă puțin și vine Moș Crăciun, atât de așteptat de către cei mici și cei mari deopotrivă. Dar…mai sunt încă 2 săptămâni până dragul moș cu barbă albă ne va lăsa cadouri frumos  împachetate sub brăduțul împodobit cu drag. Până atunci, moșul de la Blog Awards, Marius Călugăru, alias Blogatu, ne-a pregătit o campanie deosebit de interesantă, evenimentul Crăciunul Bloggerilor 2015.

De ce spun că Marius este un „Moș”? Pentru că, exact ca dragul de Moș Crăciun ne-a pregătit cadouri frumoase, printre care un smartphone Evolio Onyx, 6 mouseuri, 2 memory stickuri 8 Gb sau un kit de curățare tabletă. Nu, bineînțeles că aceste cadouri nu le veți găsi sub brad în ziua de Crăciun, dar le puteți câștiga participând la campania Crăciunul Bloggerilor 2015. Sună tentant, nu? Și asta nu e tot…Puteți alege la ce campanii vreți să participați, putând câștiga oricare dintre premiile aferente acelei campanii. Wowww….v-am atras atenția?

Dintre campaniile participante, amintesc doar câteva:

  1. Campania Scutecilă – premiu 300 RON
  2. Campania X2 Soul Style – premiu un smartphone Allview X2 Soul Style
  3. Campania Flori de Lux – premiu  6 comenzi x 200 lei fiecare (premiu in valoare totala de 1200 lei, consumabil intr-un an de zile, dupa dorinta castigatorului)
  4. Campania StarShiners – premiu produse in valoare de 500 lei, la alegere din magazinul StarShinerS
  5. Campania Just 4 Girls – premiu 500 RON
  6. Campania Dwin Shop – premiu voucher pentru cumpărături de la Dwyn.ro în valoare de 500 de lei

cbhead

BlogAwards a fost rampa mea de lansare. Aici am descoperit destule campanii interesante, la care am participat cu drag, chiar dacă nu am câștigat nimic. De fapt, am câștigat experiență, în arta scrierii; dacă la început, nu știam exact cum să scriu astfel încât articolul să te îmbie să îl citești cu drag, cu timpul am observat că am câțiva cititori care îmi citesc cu plăcere articolele. Nu spun că acum sunt o expertă în arta scrierii, dar cred că am învățat câte puțin despre ce anume ar vrea să citească un sponsor în articol despre produsele sale.

Aici am învățat ceea ce înseamnă competiția, ce este un concurs de blogging, am citit articole foarte bune, dorindu-mi să devin și eu din ce în ce mai bună.

Ultima lună nu am mai fost atât de activă; am fost internată cu ambele fetițe în spital timp de 2 săptămâni…o experiență groaznică, pe care încă mă chinui să o uit (sper să reușesc cât mai curând). Ne-am externat de o săptămână, dar tot timpul meu a fost alocat micuței de doar un an și jumătate, care a ieșit din spital terorizată, speriată și nemaiputând să meargă datorită branulelor pe care le-a avut în piciorușe. În spital, urmăream platforma Blog Awards și campaniile existente de pe telefon; mi-aș fi dorit să scriu, dar nu avem cum…în seara asta, după ce au adormit prințesele, am luat laptopul și am început să înșir cuvintele pe pagina albă…nu mai știam ce să scriu, cum să scriu…Acum prințesele sunt mult mai bine, micuța a început să își dea drumul la mers, astfel încât sper să pot participa din nou la campanii.

Poți participa și tu. Este foarte simplu. Îți faci cont  pe platforma BlogAwards și te înscrii la Crăciunul Bloggerilor 2015 până pe 20 decembrie. Poți alege să participi la una sau la mai multe campanii individuale.

Cu speranța că nu v-a plictisit articolul meu, aștept să vă citesc articolele înscrise la Crăciunul Bloggerilor! Să avem inspirațiune și spor la scris tuturor!

Reclame

2 gânduri despre “Crăciunul Bloggerilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s